06.02.2015, 21:41
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.02.2015, 21:44 uživatelem Dawnflash. Edited 1 time in total.)
Kosayov rozvrh je zmysluplný. Súhlasím. Čajovňu nechať ako oddychovku nakoniec
Jakub, ak chceš vedieť, koľko presne ľudí príde, urob si Doodle. Ale asi môžeš s tými, ktorí sa ozvali vo vlákne rátať ako s počtom. Nemusíš však vedieť presný počet ľudí. Zaokrúhli si to na najbližších 5 a podľa toho zajednaj miesta v čajovni. Ak aj zajednáš trochu viac, nie je problém to potom upresniť na mieste.
NINJA EDIT:
Ja prídem na 120%.
Do Nitry prídu ľudia zo západu (aj ja) 11:32, takže okolo obeda by sme tam všetci mohli byť.
A povedať si s nami budeš mať čo, o to sa neboj
Jakub, ak chceš vedieť, koľko presne ľudí príde, urob si Doodle. Ale asi môžeš s tými, ktorí sa ozvali vo vlákne rátať ako s počtom. Nemusíš však vedieť presný počet ľudí. Zaokrúhli si to na najbližších 5 a podľa toho zajednaj miesta v čajovni. Ak aj zajednáš trochu viac, nie je problém to potom upresniť na mieste.
NINJA EDIT:
Ja prídem na 120%.
Do Nitry prídu ľudia zo západu (aj ja) 11:32, takže okolo obeda by sme tam všetci mohli byť.
A povedať si s nami budeš mať čo, o to sa neboj
Routine kills ponies and humans alike. Trying new things makes life so much brighter
--Pony Dawnflash--
--Pony Dawnflash--