Bronies.cz

Úplná verze: oslava narozenin
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
Ahoj poníci!
Za chvíli slavím narozky, tak bych všechny rád pozval do Písku na víkend 19.-21.10. (možno přijet i na část, dle nálady) ať vás taky trochu poznám. Co se tu dá dělat:
  • Procházka po Everfree forest (rozhledna a skály zdarma, možná loďky za drobný poplatek)
  • Sledování MLP FiM do bezvědomí
  • Deskové hry LeHavre, Agricola, Ligretto, Samarkand, Citadela, Dostihy!! atd.
  • Návštěva u Zecory (středověká krčma)
  • Návštěva Zemského hřebčince

Přespání (pokud hodláte spát) je možné u mě v garsonce (tak 5-6 lidí by se tu mohlo vlézt) ve spacáku (ale neberte si moc báglů, tolik místa tu zas není). Tož pokud jste pro, najděte si čas a napište mi tu kdy a kdo přijede. Party time! Pinkiehappy
Ej, konečně nějaký poník z Písku, to je tak awesome! Pinkiehappy

Pokud se tou dobou budu vyskytovat ve své dědině, tak určitě zajdu pozdravit a popřát
škoda že bydlíš tak daleko

Mondrogar

Prilepeno
Daleko? Pegas Rainbow Dash prokazatelně umí Mach 1 (Sonic Rainboom), což je 100 km za 6 minut. Přesto nedokáže uletět Pinkie Pie, takže i zemní poník umí tak rychle utíkat. No přinejhorším je 100 km (zhruba Písek-Praha) za méně než 1,5h vlakem/busem za 100-150 Kč.

Doufám, že to vyjde. Ale kdyby nakonec přeci jen ne, domluvte se klidně i někdy jindy. Broníci jsou u mě kdykoli vítáni a narozeniny obvykle slavím po celý rok, někdy i déle.

Pokud někdo dorazí v zimě, tak malá změna navrhovaného programu:
- loďky asi nebudou
- možnost večerního lyžování na Šumavě: odjezd Skibusem ve čtyři odpo, příjezd cca 23:30, cena 320 Kč vč. dopravy.
(23.09.2012, 19:50)Flutterian Napsal(a): [ -> ]Přesto nedokáže uletět Pinkie Pie, takže i zemní poník umí tak rychle utíkat.

Pinkie využíva na cestovanie teleportáciu cez alternatívne vesmíry a iné dimenzie. Rýchlosť nie je relevantá veličina Rainbowlaugh
Ve skutečnosti, podle úhlu, který svíral Machův kužel těsně před sonic rainboom musela letět asi Mach 6 Rainbowlaugh. Teď jde jen o to, jak je v Equestrii rychlost zvuku. Ale stejný si nemyslím, že to případným účastníkům párty nějak pomůže Rainbowlaugh.
(25.09.2012, 06:40)madA12345 Napsal(a): [ -> ]Ve skutečnosti, podle úhlu, který svíral Machův kužel těsně před sonic rainboom musela letět asi Mach 6 Rainbowlaugh. Teď jde jen o to, jak je v Equestrii rychlost zvuku. Ale stejný si nemyslím, že to případným účastníkům párty nějak pomůže Rainbowlaugh.

Wow, Rainbow Dash je scramjet! Rainbowdetermined2
Rainbow dash je prostě awesome

Docela přemýšlím že bych se na místo kde jsem strávil čtyři roky střední na intru zajel podívat Pinkiesmile Zatím tak 50/50
Achhh, tak rád bych ti popřál, a zapojil se do programu, ale do Písku teď fakt nemůžu. Snad příště Rainbowlaugh
PS: Ten program je fakt zajímavý Ajsmug
Stran: 1 2