Bronies.cz

Úplná verze: Vlče tvoří
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ty zkoněný poníci jsou moc překrásné !! Pinkiesmile
Tak to je paráda čo kreslíš, moc zaujímavý štýl
Nuže, nečítala som celé vlákno, chodíš aj na nejakú umeleckú školu s týmto? Twilightsmile
kasfud: děkuji Pinkiesmile a ano chodím. Mám za sebou už SŠUD v oboru ilustrace a právě teď jsem ve třetím ročníku na VŠMU na animované tvorbě.
A new franc marc.
Jako žádná reakce od okolí ?!

Nahrávat sem je jako házet perly svi#m


Já sem dost  nadšený z hrátek ploch a značné převahy ponechání hrubosti štětce která tou dodala živost byť je to velmi statická scéna.
Za mě nadšený aplaus !
Baterka: bohužel, obrázková sekce vidno také poněkud skomírá. Naštěstí nějakou tu odezvu dostávám i na ostatních stránkách kam přispívám Pinkiesmile Jinak spíš než k modrým koním bych to přirovnala k nějakému "jakožeimpresionismu" Rainbowlaugh

Ou a btw speedpaint (dneska se proti mě spikly všechny mé programy, takže jsem nad tím seděla půl dne, než jsem to postříhala!)
Je zajímavé vidět jak pracuješ Twilightsmile
Škoda že moc neportuješ na tumblr Twilightoops
Tak já to napíšu i sem - mně se to hrozně líbí. Hranatej impresionismus Twilightsmile
Taky mě těší, že maluješ stejnym způsobem jako já, jenom to dokážeš dotáhnout k lepším výsledkům, takže to znamená, že nejsem úplně na zcestí.
Mně se Vlčecí tvorba líbí (stejně jako i ta Baterkovská Rainbowwild ), ale nechci to psát pod každý příspěvek, protože bych se neustále opakoval. Chápu, že je to frustrující, když na tom člověk stráví desítky hodin, pak to zveřejní a nikdo neřekne ani píp, ale vězte, že jsou lidé (jako já Derpyderp1, a určitě jich bude víc), kteří tu tvorbu vidí a ocení.

A co s tím můžete dělat vy?
1) Naléhat na vedení fóra, aby vlákna tvůrčích členů měla vlastní sekci a nebyla neustále zasypávána pod "Quality art" a "Hele co jsem našel na netu".
2) Rozšířit své působení na mezinárodní úroveň a neomezovat se na československou komunitu. Říkal jsem to už Eugenovi a říkám to i tady. Nebojte se jít se svou tvorbou do světa. Nebojte se hlásit své nejnovější kousky na EQD - ostatně EQD k tomu umělce sama vybízí.

Je škoda, když vaši tvorbu vidí 50 lidí, když by jich mohlo být 5000. A je ještě větší škoda, když vás to pak následně demotivuje od tvorby a od umění celkově.

Omlouvám se Vlčeti za offtopic.