Bronies.cz

Úplná verze: Původ některých FIM meme v G1/G3 (?)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6
Počkat, to jako že je G4 jenom o kopírování starých generací?
Nějak nechápu význam tohohle tématu.
Mno, když pominu pilot s S1 (v porovnání s Firefly's Adventure), tak se nedá říct, že by to bylo jen pouhé kopírování. Ostatně, když restartujete nějaký seriál, většinou si z toho starého něco půjčíte. Něco se také může brát jako narážka/pocta/parodie na starší generace. FIM má také spoustu meméček (sea ponies, poníci v ponožkách), tak je fajn vědět, zda jde jen o náhodu, nebo nejde o přebírání ze starších generací. Další věcí jsou přebrané kompletní postavy, jejich jména, vzhled nebo inspirace jejich chováním. Je náhoda, že G4 Pinkie Pie boří 4. zeď, když to byla v G1-G3 právě ona, kdo s tím začal? Prostě, pokud si to tady pročtete od začátku do konce (občas je to trochu nuda, to uznávám), tak Vám spousta věcí začne být jaksi povědomých Ajsmug
mě se teda nelíbí Spike ze starší generace. bez urážky, není roztomilý a vypadá jako prase Rainbowlaugh (navíc se mi zdá hrozně velký...)
a co je to 4. zeď? Derpyderp1
Jestli je Spike to jediné, co se ti z předchozích generací nelíbí, tak se teda upravdu neurazím Rainbowlaugh Mě se Spike líbil nejvíc v prvním speciálu. Vypadal a choval se skutečně jako drak (plaz). V seriálu to už bylo horší, ale občas vypadal ještě celkem slušně (dělalo to víc studií, takže i vzhled poníků se dost měnil, a někdy sami vypadali jako prasata). Jednom ve speciálu Catrina, kde jsou poníci nakresleni opravdu krásně, vypadal Spike příšerně, pomalu jako z komixu. Prostě hrůza.

Bourání 4.zdi je když se postava pověsí za vrch obrazovky, nebo má tělo vlevo a ačkoliv se naklání doleva, hlava jí vystupuje zprava, nebo když výslovně mluví do kamery. Pochází to z divadelního prostředí, kde jsou vlastně jen 3 zdi (kulisy) a 4. zeď je neviditelná mezi diváky a herci, a až na výjimky by měl herec diváky ignorovat a chovat se přirozeně jako ve skutečném životě (dobře to je v kontrastu např. ve filmu Turtles Forever, kdy se staré želvy pořád vykecávají do kamery, a ty nové pořád nechápou, na koho to sakra mluví Pinkiesmile ).


EDIT: Z Derpibooru:
https://derpiboo.ru/378940?scope=scpe39d...f1c799a15b
jeden z komixů FIM zřejmě odkazuje na G1 speciál End of the Fluttervalley (včetně "obřího úlu" http://www.youtube.com/watch?feature=pla...F0#t=1678s )

Spousta lidí sleduje FIM kvůli "plotu". U G1 se Vám to může v určitých okamžicích docela vymstít Pinkiegasp
QNSFW: https://derpiboo.ru/383787?scope=scpe39d...f1c799a15b
Stran: 1 2 3 4 5 6