Bronies.cz

Úplná verze: Výměna
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(31.12.2012, 19:28)Lucky Napsal(a): [ -> ]Sup`
Hrozne dlho zhanam shining armor-a cadace (z toho setu s TS) nemate niekto/ alebo sa u vas niekde nepredava?
Mozem vam bud zaplatit normalne, alebo vam vymenit za tieto potvory:
http://imageshack.us/photo/my-images/210/ponyn.jpg/
cheerilee a blossom forth su custom made...

Odkud jsi? V Praze se dá Wedding set v pohodě sehnat. Jaký custom made máš na mysli? Cheerilee a Blossomforth se objevily v 2. řadě blindbagů. Custom nesháním.
slovensko... trnava... trocha od ruky, co? :T
jo, su to tie blindbagove, len som sa snimi trochu pohrala aby to nebol len recolor RD a AJ. blossom je len vymyslena, ale cheerilee je komplet prerobena s domodelovanou hrivou a vyrezanym chvostom :T chcem sa ich len zbavit lebo mam uz moc ponikov na moj vkus :/

btw, kolko by si za to chcel? applebloom z toho noveho setu alebo zecoru nemas? :<
-- uz neni aktualni --
(31.12.2012, 23:36)Strainer Napsal(a): [ -> ]Má nějaký sběratel zájem o tyto unikátní kousky? Nedají se sehnat z blindbagů, jsou pouze součástí sběratelské kolekce amerického obchodu Toys "R" Us.

[Obrázek: ApplejackFIMpvTRU_M_hasbro.jpg] (zbytek je mane6)

Předběžně bych měl zájem o Sweetsong a Peachy Pie. Co bys za ně chtěl? Peachy Pie je ale filly a v CM má tři broskve. Sweetsong pak má nejspíš v Sonic Rainboom pod křídlem schovanej jinej CM. Barvy sou ale stejný.

Sky Wishes je v 5. řadě blindbagů. Samozřejmě s jinou kartičkou. Je tam i Gardenia Glow, ale hodně světlá.
Kúpim figurku fluttershy. Prípadne vymením za Twilight Sparkle, Rainbow dash, princess candence.
(31.12.2012, 23:36)Strainer Napsal(a): [ -> ]Má nějaký sběratel zájem o tyto unikátní kousky? Nedají se sehnat z blindbagů, jsou pouze součástí sběratelské kolekce amerického obchodu Toys "R" Us.
[Obrázek: bbcollect.jpg]

Coconut bych aj brala, ale nemám momentálně nic na vímenu ^^" Jedině ji peněřžně odkoupit.... Kolik by to tak bylo?
Ale klidně bych byla všechny krom Gardenii a SkyWishes Pinkiesmile Ale hlavně tu Coconut. Za všechny by bylo kolik?
nina11: Seš z Prahy? FS ti můžu prodat.

Sonic94: Figurky mám já a z těch co chceš ti můžu nabídnout jen Beachberry. (Ještě mám na prodej Gardenii se Skywishes.)

[Obrázek: BeachberryFIMpv_collec-jcg.jpg]
http://www.strawberryreef.com/images/Pon...hasbro.jpg chtěla bych si pořídit tu krásnou Lunu,,ale bohužel je i s Rarity *né že bych ji neměla ráda, ale jde mi hlavně o Lunu* u nás tento set prodávají za 380,- což by znamenalo že bych Rarity prodala nebo vyměnila v případě prodeje za 190,- *poštovné bych zaplatila* kdyby měl někdo zájem byla bych moc ráda Pinkiesmile *
v případě výměny přijímám :
Dashii, Pinkie Pie, Fluttershy*pro mamku*
Cally: Jen bych podotknul ze cena Rarity rozhodne neni 190 Pinkiesmile Lunu za 190 by chtel mit kazdej Pinkiesmile Spis bych to videl na 150 a 230 nebo mozna jeste vic v neprospech Luny...
Samotní česací poníci se prodávaj za 170 Kč. To by pak Luna vycházela na 210 Kč. Pokud bude Rarity někdo chtít. Jestli ne, tak bude muset jít Cally s její cenou dolů. Přijde mi ale fór odrážet se od už existujících cen samostatnejch figurek.

Cally: Zkus se zeptat v jejím fanclubu. Odkud seš? Třeba to budu logistiku schopnej zvládnout já. Prahu, Brno a nějaký další města máme pokrytý.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12