Bronies.cz

Úplná verze: Buttons, Badges, Placky, a whatever od Creepyho
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Ano, na karaoke budú. Ak teda chceš, pošli mi mail s číslami.

(04.12.2012, 22:28)NitramBro Napsal(a): [ -> ]Když bych si teď řekl o placky, byly by na Karaoke Party? (zaplatil bych tam)

Výborně, taky si nějaký objednam. A jak to je s vlastníma obrázkama? Co je třeba udělat, když chci placku s vlastnim obrázkem?
Vytvoriť si vlastný návrh podľa šablóny a poslať mi to.
šablóna: http://buttons.parafin.sk/template.jpg

(07.12.2012, 13:09)kotyz Napsal(a): [ -> ]Výborně, taky si nějaký objednam. A jak to je s vlastníma obrázkama? Co je třeba udělat, když chci placku s vlastnim obrázkem?

Tu šablonu mam už dlouho, ale neumim ten obrázek upravit aby to odpovídalo tý šabloně... :-(
Já bych chtěl nějaký http://akili-amethyst.deviantart.com/gallery/37804668. Mohl by někdo napsat autorovi, jestli si můžem z jeho obrázků udělat placky? Já negavarim pa anglicky. V popisu má, že jeho obrázky nesmí bejt použitý k ničemu výdělečnýmu. Nevím, jak moc je výroba pár kusů placek výdělečná. Obrázky v požadovaný velikosti udělám. Jen zatím nevím, jak v GIMPu udělat kruhovej výřez. Stačilo by to takhle?

[attachment=1014]
šlo by to poslat i dobírkou nebo tak???
Když nic jiného, tak toto...
(04.12.2012, 22:19)CreepyRiver Napsal(a): [ -> ]Dobierku do Českej Republiky nie. Je to nenormálne drahé. Normálne poštou po zaplatení napred.
(08.12.2012, 00:17)Xeelee Napsal(a): [ -> ]Já bych chtěl nějaký http://akili-amethyst.deviantart.com/gallery/37804668. Mohl by někdo napsat autorovi, jestli si můžem z jeho obrázků udělat placky? Já negavarim pa anglicky. V popisu má, že jeho obrázky nesmí bejt použitý k ničemu výdělečnýmu. Nevím, jak moc je výroba pár kusů placek výdělečná.

Poslal jsem mu tedy dotaz, pokusil mu vysvětlit situaci a uvidíme jestli mi odpoví.

EDIT:
Tak došlo k menší chybě, je dost teoreticky možné, že napsaná zpráva k němu ani nedorazila Ajsleepy
Tuxik: Super, díky za pokus. Zkus to znovu Twilightsmile Placky bych s pocitem, že to dělám proti vůli autora, nosit nechtěl.

Chtěl by někdo zpracovat ještě nějaký další obrázky od Akili-Amethysta, pokud dostanem svolení k výrobě?

Chtěli byste další cutie marky? U nich žádný povolení potřebovat nebudu.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9