Bronies.cz

Úplná verze: Reklamy v TV s animovanými klipy
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5
Skyla.. aha.. ok.. tak se necháme překvapit..

Nemyslím, že bych zrovna G3 preferoval před FIM protože bylo dřív Ajsmug Třeba G1 hračky se mi převážně nelíbí (bylo jich jen pár, které měly slušný tvar a pózu).. S tím Star Wars nemůžu potvrdit, protože u mě to bylo obráceně.. ale mám rád všechny díly.. dokonce I-II nejvíc.. a závěr VI mě vždycky dojme.. Ale u her to asi platí.. jednak je to dané třeba jejich nekvalitou, ale starší hry se mi líbily mnohem víc (i když i teď mám třeba i své "fanoušky", jako AvP3 nebo Crysis2 - ale to jen proto, že mám doma ještě AvP a u té druhé se mi líbí grafika a fyzika) - porovnávám je hlavně v poměru co nabízí/co žádají.. hry, které vypadají jako Quake II a mají nároky 10x větší, a přitom se sekají, zavrhuji.. Pokémony jsem sledoval od prvního dílu dost dlouho, než mě neustálá monotónnost začala ubíjet, tak jsem prostě skončil a nějak mi to nechybí.. ale na VHS to raději ještě mám Rainbowlaugh No.. že zrovna zmiňuješ neandrtálce, protože na jejich vyhubení máme jakožto homo sapienc nemalý podíl Ajsmug

Jo, to byly Crystal Princess.. ty měly 3D symboly.. teda jen jako hračky.. v seriálu nebyly.. to by asi bylo dost creepy Pinkiesmile

Tak to pardon.. já na to právě někde narazil, tak nevím..

RD motýl:
http://2.bp.blogspot.com/-KO3lHOC0PrI/Tk.../photo.JPG
i když.. dobře.. není tak špatná.. spíš mi asi neseděl ten účes..

Host

Tuhle si pamatuju docela dobre

a kdyz jsem poprve zapnul FiM, tak me prave kvuli vzpomince na tohle docela vydesil opening song-prevazne ty prvni ctyry akordy...nastesti se to vcas zmenilo a ja to nestihl vypnout Rainbowlaugh
Nejhorší na téhle hračce jsou 3 věci:
- hrozně málo vlásků na hřívě a ocasu
- jede na velké monočlánky
- když pominu mechanický hlas, tak ty motorky v ní řvou jak cikády.. Pinkiesmile

tak ty úvodní akordy, to je asi něco jako trademark MLP.. kromě G3.5 to bylo snad ve všech generacích.. (v G3.5 to bylo živější tempo už od začátku)..
néééé

Mě ti starší poníci vždycky děsili, zdá se mi ,že člověku chtějí vysát duši až přestane dávat pozor Rainbowlaugh

Host

(24.01.2013, 17:17)Martin Napsal(a): [ -> ]tak ty úvodní akordy, to je asi něco jako trademark MLP.. kromě G3.5 to bylo snad ve všech generacích.. (v G3.5 to bylo živější tempo už od začátku)..
Ale jinak je ten opening G 3,5 docela zajimavy. Nikdy jsem tu generaci blize nezkoumal, ponevadz se o ni rikalo, ze stoji za kulovy, ale je tam mnohem vic FiM postav, nez jen Rainbow dash (always dresses in style)
To ano.. když jsem ho poprvé slyšel, tak jsem si říkal.. "no ty v***, že by rokec?" a pak jsem si všiml těch chibi postaviček bylo to WTF? Pinkiesmile ale nás G3.5 zklamala jinak (podle popisu jsme se těšili, jak dračice poníkům srovná fasádu, a ono nic Twilightoops ) Málo kdo ale ví, že toto intro už bylo ke konci G3, když Core7 přecházela do nové generace..



Existuje ale ještě rozšířená verze.. zkusím ji najít..


Postavy.. to ano.. kromě RD a PP je tam také Scootaloo a Sweetie Belle.. obě mají cutie mark.. (je zajímavé, že SC a SB byly už v G3 v každé další generaci jsou čím dál tím mladší - i když ve FIM jsou možná o něco starší než v G3.5).. dále tam je třeba Cheerilee..

Mimochodem "Sweetie Belle's magic brings a great big smile".. to platí vlastně až doteď Rainbowlaugh

(nejsem si jistý, zda to je G3)
"

moje kamaradka ma tu pinkie pie asi uz 7let takze to asi bude G3 ^^


EDIT (Martin): vadný odkaz, upraveno (snad jsem našel správné video).
Podle wiki http://mylittlewiki.org/wiki/G4_Pinkie_P...to_Walk.22 to vypadá spíš na G4.
http://www.youtube.com/watch?v=NRZsKLjU4...re=related[/url]
V tomhle mi Celestie pripadala vzdy trochu nafoukana
Máš nějak derpnutej odkaz Derpytongue2
davidrohush: Jo. Je to staré 7 let... xD Protože jsme to kupovali mojí malé sestře, které v té době byl skoro 1 rok... teď jí bude 8... na Vánoce... (no, ono to bylo spíše pro mě a mou druhou sestru....)
Stran: 1 2 3 4 5