Bronies.cz

Úplná verze: My little pony for iOS, Android a Windows phone
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
RayCodisek: Jde to. Jak Android tak iOS používají stejnou formu databáze, jen jinak uloženou. Nevím jak (naposledy jsem se v tom hrabal X verzí zpátky), ale mělo by to jín tak že data extrahuješ, repackneš a uložíš do druhého telefonu, podobně jako přesun mezi dvěma androidy (ikdyž trochu jiný).
Prosím přidej si i mě do přátel:
Facebook Pinkiehappy GOLGE+ GL Live - krajkhour
.
Potřebuji spoustu srdíček.

Posílám srdíčka denně.
Truhly posílám jen na vyžádání. Důvodem je že mám příliš mnoho přátel seznamu přátel.
Nevím jak vám, ale včera mi hra uvízla v nějaké husté časové smyčce Rainbowlaugh pokaždé, co jsem třeba cestoval z EF do Ponyvillu, naskočil mi znova denní bonus a čas vytváření v obchodech poskočil vždy o 5 hodin kupředu. Díky tomu jsem nasbíral docela velké množství peněz a gemů. Docela zajímavá chyba Rainbowlaugh
Hra občas blbne, když nemá datové připojení k Internetu - ty glitche jsou dost random.

Jinak jsem dojel všechny příběhové linie a zbylo mi nějakých 200 gemů, aniž bych použil jediný cheat - jak to děláte, že vám gemy pořád chybí?
Šetřím si 150, mám 80. Moc jsi ase toho za gemy nenakupoval, co... Rainbowlaugh
Škoda, že nefunguje posouvání času, díky tomu jsem měla strašně moc gemů!
Koľkým z vás sa vlastne stáva, že vás to hodí na Level 1? Zaujímalo by ma, od čoho závisí, komu sa to stane... Viem, že je to glitch, ale prečo sa deje? Prečo sa to niekomu deje často a niekomu vôbec?
(15.04.2015, 14:26)Tiger Eye Napsal(a): [ -> ]Šetřím si 150, mám 80. Moc jsi ase toho za gemy nenakupoval, co... Rainbowlaugh
Škoda, že nefunguje posouvání času, díky tomu jsem měla strašně moc gemů!

Kupoval jsem jen to, co bylo potřeba k plnění questů - další věci ne (nebyl důvod - hraju to kvůli příběhu a protože ponies Pinkiesmile )

(15.04.2015, 14:44)Annabell Napsal(a): [ -> ]Koľkým z vás sa vlastne stáva, že vás to hodí na Level 1? Zaujímalo by ma, od čoho závisí, komu sa to stane... Viem, že je to glitch, ale prečo sa deje? Prečo sa to niekomu deje často a niekomu vôbec?

Mě se to nikdy nestalo - imho to způsobí pád aplikace, který nechá data v nekonzistentním stavu. Příčiny pádu mohou být různé, včetně např. málo výkonného zařízení.
V tej hre je toľko chýb, bugov, glitchov a ja neviem čoho ešte, že si nezaslúžia ani len facku Rainbowlaugh Rainbowlaugh Rainbowlaugh
To bude spíš problém mezi displejem a židlí Rainbowlaugh
ako prosímťa? Twilightangry2