Bronies.cz

Úplná verze: My little pony for iOS, Android a Windows phone
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Nemáte někod nějaký funkční cheat na gemy?? Mám miliardu ukolu, kde potřebuju kupovat koně za gemy a fakt je to na dloho Twilightoops !!! hraju tedy na mobilu ! android!
O stránku dozadu je návod.
Prosím, máte někdo funkční hack na gemy, aby se mi nezablokovala hra a někdo kdo by to vysvětlil jako pro debila? vubec nevím jak se co kam má vkládat, zda je to bezpečné atd. Hraju na mobilu-android. Také by mne zajímalo jak získam princeznu Lunu???
Vysvětlené dost jasně to bývá u reddit vláken k těm hackům. Na některé potřebuješ root, ale na ty, které jen mění odměny za akce to myslím potřeba nebývá. Jinak záleží na tom, který si vybereš.
Bezpečné... v jakém slova smyslu? Nic není na sto procent bezpečné. Vždycky existuje malinká šance, že se něco pokazí.

Jinak Lunu získáš tak, že dokončíš hlavní linku v Ponyville (aktivuješ všechny EoH sochy apod. Pak se ti Luna hodí do inventáře a na levelu 51 ji můžeš vypustit do světa)
No tak v ponyvillu mám dokončeno, jsem v 89 levlu a Luna nikde Twilightoops a ty hecky jsem uplnej nováček v tomhle, takže netušim vubec kde a jak na ně a jsem úplnej debil na to
Ahojte.Prosim o pomoc.Před několika měsíci jsem si nainstalovala z google play do tabletu hru My little pony.Všechno bylo super.Pak mi to nabídlo aktualizaci,já dala instalovat a ouuha,už nic nejelo.Už jsem resetovala celý tablet,hru znova instalovala a vůbec se nerozjede.
Zkontroluj, jestli máš dost volné paměti na disku nebo kartě. Mně se takhle nechtěla hra rozjet kvůli zaplněnému místu.
(29.01.2016, 01:40)Cwossie Napsal(a): [ -> ]Zkontroluj, jestli máš dost volné paměti na disku nebo kartě. Mně se takhle nechtěla hra rozjet kvůli zaplněnému místu.

Místa je dost,ostatní hry nainstalovat jdou,jen tato ne
problém téhle hry je ten, že při každé aktualizaci chce cca 2 násobek své velikosti. což znamená zhruba 200 mb volného místa v základní paměti telefonu (neumí instalovat na pamětové karty, další disky). což může být zejména u starších nebo déle používaných telefonů problém.
(29.01.2016, 12:38)Ferraripony Napsal(a): [ -> ]problém téhle hry je ten, že při každé aktualizaci chce cca 2 násobek své velikosti. což znamená zhruba 200 mb volného místa v základní paměti telefonu (neumí instalovat na pamětové karty, další disky). což může být zejména u starších nebo déle používaných  telefonů problém.

Ale když jsem resetovala tablet,tak byl celý prazdny astejne to neslo . moc mě to stve