Bronies.cz

Úplná verze: My little pony for iOS, Android a Windows phone
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(26.10.2016, 20:35)Annabell Napsal(a): [ -> ]Aj tebe (alebo iným) sa to deje? Pýtam sa, keďže mne čas beží normálne, i keď som offline (alebo teda aspoň myslím, keďže mne nosí gemy pravidelne ráno).

Pokud je hra propojená se sítí (napojení na FB, Gameloft, G+), tak se tohle děje. Nebere se čas ze systémových hodin (mj. protože se to zneužívalo k urychlení dění a podvádění v minihrách), ale patrně ze sítě. Při vypnutí si hra uloží poslední zaznamenaný čas a při dalším spuštění se pokusí synchronizovat s časem na internetu. Když to nevyjde, použije lokální čas, ale záznam o neúspěšné synchronizaci zůstane. Když dojde k dalšímu spuštění a čas se zase nepovede synchronizovat, bere se to tak, že mezi vypnutím a dalším zapnutím neuplynul žádný čas. Jediná uplynulá doba se tak počítá ve chvíli, kdy hra běží - jinak je "zamrzlá v čase".
Ponysynth, ještě jednou to tady napíšeš, tak ti normálně dám červené mínusko, už mi to leze na nervy, jak to tu píšeš pod každý příspěvek, že tě to nebaví.

Btw, mám chuť tvůrcům hry napsat, ať udělají něco s tou minihrou Equestria Girls, na světě je už 4. díl, ale tam se jede pořád 5 stejných songů z jedničky dokola Rainbowlaugh a přitom druhý díl má tak krásné songy.
Omluvte mé fangirlení, ale někam to napsat musím...

Mám ji! Mám Moonlight Raven!!! Waifu!
Jeryk: Ja som nepísal, že ma to nebaví, ja by som bol len rád, keby nevychádzalo toľko nových updatov... Proste hra by ma aj bavila, len ma nebaví stále zisťovať, že pribudli nové questy s vedomím, že som ešte poriadne nehral ani tie staré...
Nechápu v čem je problém - staré questy se nikam neztratí, prostě je člověk splní později. Pokud se dobře pamatuju, tak kromě sezónních událostí a denních úkolů, questy časově omezené nejsou.
(30.10.2016, 18:05)Ponysynth One Napsal(a): [ -> ]Jeryk: Ja som nepísal, že ma to nebaví, ja by som bol len rád, keby nevychádzalo toľko nových updatov... Proste hra by ma aj bavila, len ma nebaví stále zisťovať, že pribudli nové questy s vedomím, že som ešte poriadne nehral ani tie staré...

Chtit po nekom, aby zastavil svet jen kvuli tomu, ze ho nestihas, je nejen neprakticke, ale i nehezke. Kor kdyz se svet (hra) toci pro tebe zdarma Raritywink Ono ostatne, neustale dokola psat "hate" posty na MLP hru na foru, ktere je urceno MLP, tak to taky neni dobry napad. To je jako kdybych chodil po namesti a rval, ze nejim zeleninu, jen maso. /zrcadlo

Pokud hledas hru, kde nejsou updaty a muzes si v klidu projit story line, tak zkus Dragon Mania - sice tam je docela velkej bud pay/patience wall, ale da se to dohrat.
Ja som v súčasnosti MLP hry obmedzil na Pocket Pony 2 (áno, s MLP hrami som klesol extrémne hlboko) a MLP hru od Lameloftu zapínam vlastne už len kvôli updatom. Aj keď občas mám pocit, že by som to nemusel robiť a mohol by som to radšej ako inteligentný človek odinštalovať Rainbowlaugh Ale nejak z ľútosti tam tú hru držím, ak by sa náhodou niekto rozhodol (okrem iného) updatovať Jessynator.
Tedy kdyby náhodou zase šlo ve hře opět podvádět a získávat neomezené zdroje, tak ji zase vezmeš na milost, jo? Rainbowlaugh myslím, že ses tuhle hru bez podvádění nikdy nenaučil hrát. V tom je celý problém - tvůj problém, ne problém ostatních Pinkiesmile
Cywe, co bych dala za víc questů. Teď mám v každé lokaci jeden, kromě Crystal Empire, kde mám dva Rainbowlaugh
Jamis: To ale neznamená, že cheatujem v každej hre... Táto je momentálne jediná, inak všetko ostatné hrám poctivo... Tuto to jednoducho nejde nezabezpečiť si občas nejaké tie "kráľovské rezervy" Rainbowlaugh Zídu sa, ak by sa Lameloft náhodou rozhodol, že sa napr. gemy nebudú dať získať v hre vôbec, ale len kúpiť (politika á la World of Tanks, ktorá zlyhala na celej čiare).