Bronies.cz

Úplná verze: My little pony for iOS, Android a Windows phone
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Pro nové i staré, šoupnu sem i to svoje: 7a89a0
gift code - happyholidays
MWUHAHA
Hele, je to vůbec možné, aby ten šašek od Rary udělal ze sta pokusů jen 30 mikrofonů? Už se s tím dělám měsíc a půl a furt tu Raru nemám, a už mě to začíná lézt docela na nervy, když každý další pokus o mikrofon je neúspěšný.
Cha, to mám teď se Safron. Mám mít 18 šicích strojů, padl mi jeden.
Všechny questy splněny a další lvl-up Twilightsmile zdá se mi to, nebo s těma travelling ponies docela přitvrzujou? Když vidím ty reklamy na předměty, co jsou k nim potřeba a "10x vyšší šance v loterii", tak se do toho výrazně nehrnu a spíš buduju výrobu a levlím poníky.

[Obrázek: r1AaNOEl.png]
No, já ty časově omezené nedělám vůbec, tam bych u toho musel sedět pořád, abych nabral dostatečný počet těch věcí. A questy se mi krásně zastavily, protože po jednom úkolu na odhalení 22 pozemků přišel hned druhý na 35 pozemků a když jsem ho po měsíci radostně splnil, přišel třetí na odhalení 45 pozemků. A ono to je celkem problém už, s daily bonusem mám denně kolem 100000 a to už nestačí ani na zakoupení jednoho pozemku Rainbowlaugh

Btw, ví někdo, co se stane, až dojedu za 150. den daily bonusu? Rainbowlaugh
No mě už se žádný daily bonus nezobrazuje, takže se stopne.
@Jeryk: Daily bonus už jsem dlouho neviděl. Dokonce ani poté, co jsem na nějakou dobu přestal hrát. Možná funguje jen u nižších levelů a od jisté doby už prostě není.

co se bitů týče... mám 16,7 miliónu, všechna políčka odkrytá a nevím co s penězma Twilightsmile všechno z normální produkce, navzdory faktu, že odstraňuju všechny obstacles, které se kde objeví a jak hraju Clear-Sky Baloon Pop, tak minihry, kde vždycky beru tu nejlepší možnost za bity.
Daily bonus je asi jen prvnich 150-200 dni hrani. Pak uz nastaveny neni. Asi nepocitaji, ze by ho po te dobe nekdo potreboval.

Sent from my IdeaTabA1000-F using Tapatalk