Bronies.cz

Úplná verze: My little pony for iOS, Android a Windows phone
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Tak prodej gemů je v podstatě jediný příjem firmy z téhle hry Pinkiesmile tak se jim moc nedivím, že je nedávají za pakatel.
Jsem překvapená. Dostala jsem se v social eventu mezi 100 prvnich. Wow Flutterryay

Sent from my LUNA_II using Tapatalk
@Viol: congrats Pinkiesmile

(11.09.2017, 15:29)Jamis Napsal(a): [ -> ]To já taky, ale příjem je pořád vyšší než výdaje Rainbowlaugh když se objevilo Crystal Empire, nemělo odkrytí všech polí na rozpočet takřka žádný vliv. Škoda, že se nedají konvertovat na něco jiného - třeba na gemy v nějakém vysokém poměru, třeba 100 000 na gem.

Crystal Empire taky docela mává s počtem Elements Shards - ta spotřeba za odstraňování temných krystalů je v porovnání s ostatními lokacemi o hodně vyšší.
Když se objevilo Crystal Empire, tak se mi podařilo utratit všechny bity a odkryl jsem všechna pole.
Nyní mám přes 40M bitů a taky nevím, co s nimi. Konverze bitů je dobrý nápad, alespoň bych měl šanci získat další odměnu za aktivitu ve hře. Nevím ale, jestli to má šanci projít, většinou to ve hrách tohoto typu není možné a obě 'měny' jsou striktně oddělené.
Element Shards mi přibývají velice rychle, čas od času je musím darovat v Ponyville do těch studní (sry za nepříliš odborný výraz, ale nevím, jak to pojmenovat líp). Rainbowlaugh
Ale jejich využití ve hře je daleko efektivnější než v případě bitů. Twilightsmile

(11.09.2017, 17:23)Žeryk Napsal(a): [ -> ]Já už jim tam dotazy psal Rainbowlaugh zaprvé ohledně té EQG tancovací minihry. Mají už tolik dílů toho filmu, ale v té minihře jede furt 5 stejných songů z prvního dílu. Už to je nuda.
To mě taky dost vadí, že je to pořád na stejné brdo. Nejen EQG minihry, ale obecně všechny minihry... a vylepšovat tolik poníků pořád dokola stejným způsobem brzo přestane bavit (minihry hraji a poníky vylepšuji jen tehdy, když se opravdu moc nudím... Derpytongue2).
Taky je škoda, že někteří poníci, obchody apod. po eventu hned zmiznou, pokud se ti je nepodaří získat. Uvítal bych třeba možnost po vypršení eventu možnost si o ně zahrát, podobně jako třeba v případě poníků v hotelu.

Mno, uvidíme, co nám přinesou další eventy a updaty... Twilightsmile

P.S. moc díky všem za Gift codes. Pinkiesmile
Ještě jeden gift: SHADOW
Už se to stahuje Rainbowkiss nemůžu se dočkat až si to zahraji  Heart
Nehrej to, je to návykový! Rainbowlaugh pak pošli friend code Pinkiesmile
Nový update!
Bohužel jen pro iOS a i těm podle komentářů nefunguje tak, jak má Rainbowlaugh

https://www.facebook.com/notes/my-little...120435977/
Oni jsou zlí Rainbowlaugh ale stejně bych to nepoužíval Rainbowlaugh
Zkouším to znova hrát ale některé Gemové ceny jsou fakt na potlamě (Celestia 430G). Navíc když potřebujete gemy na dokončení spooooousty Questů např: welcome Parish Nandermare (nejde skip) nebo Cadance a Shining Armor apod. Tím pádem se ta hra, dá se říct, nedá "dohrát", bez toho aby člověk něco zaplatil ( a stejně mi to nejde protože na to nemám účet bo tak, zkoušel jsem to, ale u Dragon Mania Legends). navíc dřív to v poho šlapalo i offline, ale dnes to moc nejde. Někdy se ty "časovače" (stavění obchodů, domů nebo totemů) hýbají ale zapnu to bez netu znova a jako by nic, furt čekej 6 hodin.

Kdo si chce přidat tak hraju celkem často.
bf302c
Vzhledem k počtu promokódů a možností, jak ve hře byť pomalu gemy získávat mi to zas tak ujeté nepřijde. Oni ti vývojáři taky musí z něčeho žít, platit licenci Hasbru a autorské poplatky Pinkiesmile a není pravda, že by se hra bez nákupů nedala dohrát. Na rozdíl od mnohých jiných her dá, jen to trvá dlouho.

Všechny postavy za enormní množství gemů se dají většinou získat v akcích (ano, za reálné peníze), takže je vcelku zbytečné kupovat ve velkém gemy a pak je utrácet tímhle způsobem. Tyhle postavy nejsou k dokončení questů potřeba.

Offline bug je docela otravný to jo. Nicméně kdo dneska nemá v mobilu internet a doma wifi?