Bronies.cz

Úplná verze: My little pony for iOS, Android a Windows phone
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(30.03.2013, 23:16)Johnn195 Napsal(a): [ -> ]Sbírat gemy bez peněz a podvádění není lehké. Hlavně se mi osvědčilo ničení paraspritů a changelingů taky občas z Derpy padne gem. Pak z questů a levelování ještě něco málo.

A taky když hraješ každý den, tak máš Daily bonus (reset po 5ti dnech, 4. den +1 gem, 5. den +2 gemy) - tj. +3 gemy každých 5 dní. Ajsmug


(30.03.2013, 23:41)Jeryk Napsal(a): [ -> ]Po aktualizaci se mi to začlo nepřiměřeně sekat, a stalo se to celkem nehratelné, původní verze mi jela opravdu parádně a tohle ne. Nevíte co s tím ?

Ano, také to pozoruji. Já to vyřešil tak, že většinu věcí dělám v Canterlotu, protože v něm toho ještě moc není a neseká se mi to tam...
Takže v Ponyvillu udělám jen to nejnutnější (posbírám vyrobené věci z obchodů a odehraji mini hry u poníků) a zbytek (dárky, truhličky, gameloft apod.) dělám v Canterlotu.
A restart telefonu nepomohl.
zkus restartovat telefon. mě to celkem pomáhá (teda jenom na den dva občas dokonce i na týden pak to opět začne příšerně padat a sekat se a musím ten proces opakovat)
A jěstě.... Právě mi došli " motýlí " elementy -_- nevíte jak je rychle sehnat?
To asi moc neurychlíš... Sbírej zboží z obchodů a hraj Balloon pop hry... Ajsmug
Ok, také jsem už aktualizoval. Konečně je pryč ten sníh Rainbowlaugh

Líbí se mi, že to smázlo všechny parasprity, a zatím se mi žádný nový neukázal, takže snad nějakou dobu vydržím bez celkového zamoření. A ano, zabití celého roje (5 paraspritů) poměrně často vydělalo gem, všiml jsem si toho ale až relativně pozdě.

Canterlot je dobrý nápad, ale pokud do něj může jet jen Mane6, tak je tam tedy docela málo poníků. Changelingy jsem zatím neviděl. Nová mini-hra je také fajn.

Ale Fleur dis Lee? A Alicorn? Vážně? Pinkiesmile A když už teda do Canterlotu přehodili Shining Armora a Cadance, mohli tam přehodit i Fancy Pantse.
Mě se naopak vyplatilo (protože gemy kupuji) ty parasprity likvidovat tak, že jsem zlikvidoval pouze 4 a 5. jsem nechal - byla jich tedy jen pětina (hra běžela plynuleji) a přitom se na tom místě již nespawnovali noví... Pinkiesmile

A mam pocit, že jeden obrázek v té nové mini hře nejde složit... Prostě nejde dotáhnout čára k další hvězdě a zmizí to, jako když uděláte chybu... Twilightoops Jde, chyba u mě... Pinkiesmile
Tak já koukám že novou minihru ani Canterlot tam nemám. O.o
Já ji taky nemůžu najít, ale ani mi to nevadí. Ajsmug
Tak a je to. Dočakala jsem se, RD je doma. Pinkiesmile [Obrázek: 539177_598759340151632_107768203_n.jpg]
menší i když možná blbá otázečka když se snažím k někomu poslat truhlu, zmáčknu na hráče pak na tu truhličku a pak zmáčknu na ten domeček abych se k němu dostal ale při loadingu mě to vyhodí a napíše mi to nějakou chybu zkoušel sem to víckrát a pokaždé mě to vyhodilo. Tak nevím jestli je to normální a nebo mám nějakou chybu?