Bronies.cz

Úplná verze: My little pony for iOS, Android a Windows phone
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Deus ex - Ehm, příště použij Titanium backup a zálohuj, navíc pokud myslíš SD kartu "kartou" tak tam ani žádný savy bejt nemohly
Tak jsem se k tomu taky dostal.
V G-live mám nick stejný, jako tady, tak kdo chce, může si mě přidat.
Flippy: Ten Titanium Backup je myslím jen pro rootnuté Androidy a já ho rootnutej nemám a zatím to nemám v plánu. Ale díky za návrh, možná příště zkusím.
Já myslel že to jde i bez něj, ale pro mě je root nutnost, tak třeba Helium(Carbon), ten mi fungoval i bez rootu.
Radši už do OT:
No, na Google storu je u něj napsáno "☆Needs ROOT, Android 1.5-4.4+ (ARM,x86,MIPS)", takže ten ROOT potřebnej je. Na roota se mi zatím nechce předcházet, protože ho zatím nijak nutně nepotřebuju a přijde mi to celkem složité (jsem líný).

Stejně už jsem měl v té hře až děsivě moc Paraspritů, takže mě to zas tak netrápí Rainbowlaugh
(29.12.2013, 18:00)Johnn195 Napsal(a): [ -> ]Pokud potřebuješ srdce tak jedině přes přátele na Gameloftu. Na první stránce tohoto vlákna je docela dost hráčů, kteří by ti s tím mohli pomoci. Já konkrétně nemohu, protože už nějakou dobu mi nejde se do Gameloftu vůbec přihlásit.

Já myslel že jsem sám s timhle problémem.
A taky dotaz: Vidím Derpy "AFK" stojící na místě bez svojí vánoční krabici, a když na ni kliknu, tak dostanu peníze a gemy jako vždy a děla animace jako vždy ale bez krabice.
To jsem tak dnes ve 3 ráno seděl na záchodě a rozhodl jsem se, že použiji všech 1600+ srdíček na balloon pop game, povedlo se mi dokonce popraskat všechny balónky a získat jen 2 odměny. Taky mám kupu všech možných soch, větrných mlýnů a podobných blbostí a cca 20 gemů Twilightsmile

Jinak s tou Derpy to dělá koukám i mně na iOS.
Tak jsem si to po několika měsících zase stáhnul a musím říct že se hra o dost zlepšila, hlavně v optimalizaci, ale asi jsem si smazal celé úložiště hry, tak začínám od začátku, tak vás poprosím, jestli by jste mi mohli poslat 5 truhel a 10 Heart , na GL live se jmenuji Boss00cz, díky.

Odesláno z mého Pony Ericsonu pomocí Tapatalk
tuto hru mam je super Pinkiesmile
já zas už nevím, jak investovat 117k gemů Rainbowlaugh škoda že nejdou posílat, bych vám to rozeslal.