Bronies.cz

Úplná verze: My little pony for iOS, Android a Windows phone
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(19.06.2014, 19:11)Kovu11 Napsal(a): [ -> ]Skrátka: Prečo platiť keď to môžem mať zadarmo? (síce je pravda že platené veci si viac ceníme)

Kdo říká platit? Dá se to hrát i bez placení (osobně jsem do té aplikace nedal ani korunu). To, že si nasypeš gemů, kolik chceš prostě obcházíš herní mechaniku, která připravila pro hráče jinou (zamýšlenou) cestu (gemy se dají získat mnoha způsoby) z patrně dobrého důvodu. Ale zas je fakt, že o ten herní zážitek se ochuzuješ ty, takže ve finále tvoje smůla.

(23.06.2014, 16:34)Errem Napsal(a): [ -> ]Po pár dňovej odmlke som späť a neuveriteľne šťastná že oných 50 gemov denne dostávam, uff neviem čo by som bez nich robila.
Pre dotyčnú osobu ktorá odsudzovala naše cheaty mám len toľko... predstav si že sa ti netvoria škodcovia (parasprites a iný) a objavujú sa len v prípade že si odomkneš kúsok pôdy... a predstav si že ich máš odstrániť 30... Rainbowlaugh

Co bys bez nich dělala? No třeba je získala ve hře, tak jako všichni, kteří nepodvádí Rainbowlaugh kdo ví jak, dá to i bez cheatů a placení. Sice ne 50 za den, ale v pohodě dá. Osobně nevím, co bych s 50 gemy za den dělal.

Když se ti dlouhodobě netvoří škůdci, tak je něco špatně, ne? Máš snad veškerou půdo zastavěnou? Teď po posledním update se spousta budov přesunula na Sweet Apple Acres, takže místa je tam dost.
Jamis nie... je to chyba v hre, ponyville mám celý na jednej kope a kopec voľného priestoru ale nie netvoria sa mi...
hlavne mysli na toto gameloft ide o to zarobiť takže keby dovolili niekomu dohrať hru bez kupovania gemov bolo by to celkom nevýhodné však? Som zvedavá ako bude niekto somrovať na Celestiu a podobne Rainbowlaugh a 50 gemov denne nie je až tak veľa a hra sa stáva príjemnejšou, niečo na čo by som zbierala gemy 3 mesiace nazbieram za 3 dni Pinkiesmile
Jestli je to chyba ve hře, tak pokud vím, tak reinstalace hry tě o město nepřipraví (aspoň v minulých verzích to tak bylo).

No ono to s tím ziskem není zase tak přímočaře jednoduché Pinkiesmile další věc je, že hry mají obecně variabilitu mezi "dohrát" a "mít úplně všechno" - proto jsou třeba Achievementy, par time, Flawless victory a podobné věci.

Takže jestli někdo cheatne, aby měl všechno a co nejdřív, tak sice bude mít postavené úžasné město se vším všudy a může se tím chlubit, ale je to spíš k smíchu Pinkiehappy
Samozrejme že cheatovaním sa pripravujeme o ten dobrý pocit, že sme to všetko zvládli sami, ale nato aby si konkrétne túto hru dokončil, musíš si kúpiť niekoho alebo niečo (napr. Celestiu, tá stojí ~460 gemov PinkiecrazyPinkiecrazyPinkiecrazy ) a niekedy je to priveľa. Dá sa to nazbierať, ale ja (a aj väčšina normálnych ľudí) nemieni pri tej hre stráviť 24 hodín. Hry majú spríjemňovať chvíle, nie dni.
Ja to poviem takto:
Hra bez cheatov je dlhšia ale zábavnejšia.
Hra s cheatmi je kratšia ale nudnejšia.
A keď si zoberiem pomer medzi týmito dvoma možnosťami tak mi víde že pre mňa je lepšie hrať s cheatmi.
Jamis nie každý ma toľko času a trpezlivosti ako ty Pinkiesmile
tak díky pandemii paraspritů (těch od RD) a nedostatku Dashiných elementů se mi hra začala neúnosně sekat Twilightoops tak bohužel začínám znova Raritycry no teď už si budu dávat pozor když budu hledat kolečka do crystal mine abych nechca neodhalil nepotřebný kus mapy kde by se ti paraořeši mohli objevovat Rainbowlaugh
Čau, už tuhle hru hraju nějakej čas, a hodili by se mi nějací kamarádi na vzájemné givování Rainbowlaugh Takže si mě pls přidejte:
GL Life: the_minetexer
A já zkusím projet tohle vlákno a přidat si vás VŠECHNY Rainbowlaugh
GLL: flutterdashbunny
NOVĚ!!! My little pony je teď dostupné ve windows storu!!! Takže jsem nedávno okamžitě začala stahovat na dotykovej notas... Rainbowlaugh

A Minetexe si přidám. Rainbowlaugh Ajsmug

Ale všechny. Taky prohlédnu vlákno... Ajsmug

Lvl 70! Rainbowwild
No ja bych každopádně uvítal ukládání dat hry na nějaký cloud. Aby když hru zapnu na jiným zařízení, tak ať se mi do hej stáhnou i uložené pozice.
Ja som si prednedávnom stiahol tie hacky na túto hru a poviem vám, hneď sa všetko pohlo Rainbowlaugh . Ale mám teraz otázku na iných používateľov: Idú vám obidva tie hacky naraz? Pretože mne ide iba ten čo dáva 50 gemov každý deň...