Bronies.cz

Úplná verze: My little pony for iOS, Android a Windows phone
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(11.01.2015, 11:32)dark_angel Napsal(a): [ -> ]Je to dobré. Funguje. Díky. Klidně si to dejte. Nesmíte to pokazit. Mě se to povedlo na 3 pokus a je to v poho. Nic se nepokazilo.

Tak to asi taky zkusim vickrat. Jeden hack gunguje, ale tomu druhemu se nechce. Twilightblush

Jeste jsem se chtela zeptat, jestli vam pri social events taky tak litaji ranky? Docela me to znervoznuje, kdyz je clovek v cene na ponika a najednou tam skoci poradi 72, i kdyz tam ani neni tolik lidi. Bohuzel hra na to reaguje jako by topravda byla a tomu pak prirazuje cenu.
(11.01.2015, 00:15)Black Noodles Napsal(a): [ -> ]Mno my s Windows Phone asi ostrouháme. Rainbowlaugh (ne, ještě jsem ten hack na WP ani nezkusil hledat)
Ale jak zatím farmím gemy? Inu koupím co nejvíc území a lovím parasprity.
Co parasprite, to kolo do dolu. 4 kola = jedna jízda = min 2 gemy hned ze začátku. Pak není třeba farmit bits, nabourat a farmit další parasprity a repeat.
Když je štěstí ahojná úroda parapsritů, dá se tak vydělat i 10 gemů deně. Ale bacha, všeho moc škodí, mohli by vám taky dojít shardy. Takže obchody jsou důležité a případně je taky trochu farmit v dole.

Oni se daji v dole nejak ziskavat gemy? Ja tam mam jen zlato/elementy nebo to musim udelat upgrade nektere z tech funkci?
No, když si přiznám že sem hackoval už od 20 levelu, tak už mám eh, 55 level, ale to bylo jen protože sem furt měl málo peněz a málo gemu tak jsem si tam dal hack a bylo to, ale ikdyž můj hlavní cíl byl získat Dashie:3, i když mám spousty peněz a gemu a srdíček tak to mám pořád rozházenýRainbowwild,protože jediná hra ve které jsem perfekcionista je majnkráfdRainbowlaugh, no už čekám jenom na další světy, ale toho se časem dočkám.
(12.01.2015, 13:04)Percy Napsal(a): [ -> ]Tak to asi taky zkusim vickrat. Jeden hack gunguje, ale tomu druhemu se nechce. Twilightblush

Jak jako? Jako smazat ten soubor a znovu ho nahrát?
Taky mi to nefunguje.

Plus, ten bug ohledně resetování časovačů už byl odstraněn? Koukal jsem, že se neresetuje pouze v lokaci, kde jsem zrovna přítomen.


Osobně bych rád nějak sprovoznil ten hack na 100 gemů/100 srdcí, protože bez něj nedám ten quest s Chrysalis.
v mém případě je ten bug s časovačem hodně náladový, jednou to funguje normálně jednou vůbec
Já tuhle hru mám a myslím si, že je supr!!!
(14.01.2015, 21:20)Ferraripony Napsal(a): [ -> ]v mém případě je ten bug s časovačem hodně náladový, jednou to funguje normálně jednou vůbec

ano, u me funguje to uplne stejne. Derpyderp1

Snazila jsem se oba hacky smazat a znovu nahrat, ale na mobilu funguje jen daily limit a na dcerine tabletu ani jedno. Ale nejvic me stve, ze kdyz hraju equetria girls a uz snad popate po sobe nakonec dostanu misto ponika phonograf. Dobre ponika mi dat nechteji, chapu, chybi mi jich jen par, ale proc jen phonograf? To tam neni jina dekorace? Facehoof
Funguje jen daily +50, ten druhý už podle ohlasů nefunguje delší dobu
Daily +50 je všetko čo potrebuješ. Srdcia sa dajú získať len tým, že si pridáš pár bronies na GL Live a 50 gemov na deň je viac než dosť. Za mesiac tak vieš získať až do 1 500 gemov, čo je teda dosť Pinkiesmile
Ok, ještě otázka.

Kdy se přičítá těch 50 Gemů? Doufám, že to není během té obrazovky, kde se sbírá takový ten standardní bonus za odehrané dny, protože tahle obrazovka se mi nedávno ukázala asi poprvé za rok. Do ty doby jsem si myslel, že ji zrušil nějaký update. :/