Bronies.cz

Úplná verze: Vaše reakce na začátek S3, a další epizody této série ?
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Takže jsem to včera shlédl a dle očekávání nic moc... Animace je semtam jemnější a má lepší stínování, ale o to hůř pak zase vypadá zbytek.. trochu to ruší.. Úroveň seriálu se podle mne zasekla.. u první sezóny to byl "šok" z přechodu od G3/G4, ve druhé byly docela zajímavé epizody, ale teď už by to chtělo něco víc.. Trochu potěšil odkaz na Star Wars, ale ten zloduch tam byl fakt jen jako kulisa.. Spíš mi jako větší hrozba přišli obyvatelé Chrystal Empire, co se stane, až přijdou na to, že to srdce není to jejich.. Animace běhu Spika ve vánici byla teda pěkně ubohá, a už nám tu nastupují chyby.. jednak logické (že AJ nespadne klobouk.. Vítr, a účes stále drží! Rainbowlaugh ), tak duplicitní cutie marky (kuši měli dva různo barevní poníci). Písničky byly dost bez šťávy, snad až na tu prostřední, ale melodie mi přišly známé a opakující se. A zpívající Rarity na konci.. tedy tu bych fakt nepoznal.. Nejzajímavější část z celé epizody bylo asi tak "Twilight hledá srdce".. i když tu část s Celestií jsem prokoukl dost brzy.. Stále nám tu přetrává chyba zrcadlení hřívy od Twilight a to i ze stejných úhlů! Spravte si tu šablonu, sakra už! Spousta věcí zůstala nedořešena, ale pokud se tomu budou věnovat po zbytek sezóny (jako že asi moc nebudou), tak fajn.. Líbila se mi průhledná forma poníků v době procitnutí, ale zajímalo by mne, kde k ní přišla Rarity uprostřed děje (něco mi ušlo?). Úroveň napětí dost kolísala, jako by autoři nevěděli, co vlastně točí.. Třeba první epizoda byla dost nuda.. Nejlepší by možná bylo seriál rozdělit podobně jako to měl Sonic.. na část převážně komediální a na část převážně akční/temnější pro odrostlejší diváky (řekněme cílovka nad 10 let). (kdo znáte rozdíl Satam a AotStH, asi víte, jak to myslím)..
(13.11.2012, 12:36)Martin Napsal(a): [ -> ]Líbila se mi průhledná forma poníků v době procitnutí, ale zajímalo by mne, kde k ní přišla Rarity uprostřed děje (něco mi ušlo?).

Myslím, že to byl typický příklad "denního snění", kdy si to sama představovala, ale ve skutečnosti vypadala normálně a ostatní poníci ji tak viděli. To víš, tohle my "fashion girl" děláme docela často Ajsmug
Tu třpytivou formu měli všichni a zřejmě to je způsobeno přítomností ve městě pod ochranou krystalovýho srdce. Rarity na konci říkala, jaká je škoda, že ten efekt není trvalej.
(13.11.2012, 12:53)Xeelee Napsal(a): [ -> ]Tu třpytivou formu měli všichni a zřejmě to je způsobeno přítomností ve městě pod ochranou krystalovýho srdce. Rarity na konci říkala, jaká je škoda, že ten efekt není trvalej.

To sice jo, ale Martin asi myslel tu fázi, kdy se poníci snaží získat informace (13:55). To ještě křišťálové srdce není přítomno.
Celá scénka má takový snový setting, takže bych v tom opravdu viděla Raritino "denní snění".
(13.11.2012, 12:39)Azuliana Napsal(a): [ -> ]
(13.11.2012, 12:36)Martin Napsal(a): [ -> ]Líbila se mi průhledná forma poníků v době procitnutí, ale zajímalo by mne, kde k ní přišla Rarity uprostřed děje (něco mi ušlo?).

Myslím, že to byl typický příklad "denního snění", kdy si to sama představovala, ale ve skutečnosti vypadala normálně a ostatní poníci ji tak viděli. To víš, tohle my "fashion girl" děláme docela často Ajsmug

Je vidět, že jsi muž (bez urážky Ajsmug ). Mě jako holce to došlo hned Rainbowlaugh
Mě se líbí opakování hudebních motivů. Třeba když Fluttershy měla klání s Rainbow Dash, hrála hudba, která hrála při tom, když Twilight poprvé viděla, jak Celestia pozvedává slunce.
Sice muž, ale s myšlením holky.. nebo spíš dítěte.. na parádění fakt moc nejsem Rainbowlaugh
A díky za osvětlení.. skutečně jsem myslel to a ne konec..

Ty motivy jsem myslel spíš u písniček.. hudbu mimo ně na pozadí jsem tak nějak vůbec nevnímal..
Trochu zklamání, hlanví záporák nedostal tolik prostoru který by si zasloužil, ale za Lunu jsem rád aspoň dostala nějaký prostor sice bohužel malej ale lepší než nic.
(13.11.2012, 12:36)Martin Napsal(a): [ -> ]Takže jsem to včera shlédl a dle očekávání nic moc... Animace je semtam jemnější a má lepší stínování, ale o to hůř pak zase vypadá zbytek...

Naprostý souhlas. Anatomie zase poukazovala naG3 což je děs. Nohy lezoucí z břicha a jiné běsy =/
Jop a ještě opakování poníků - vím že je to v seriálu normální, ale u kříšťálových poníků snad měli jen kolem šesti postav které pořád opakovali Ajbemused V tomhle by se měli zlepšit. Vždyť se můžou inspirovat tvorbou bronies na internetu. Myslím, že hodně lidí by bylo nadšených, kdyby se v seriálu objevil jejich charakter Pinkiehappy
Mesu: Jo, to bude sakra práce, vybírat něco normálního z tvorby bronies na internetu.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17