Bronies.cz

Úplná verze: Minecraft Equestria
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3
S tím ohněm by mohlo pomoct: /gamerule doFireTick 0
Vypne to rozšiřovaní ohně.
Na tohle nebudu zakládat nový vlákno, ale napíšu to sem.

Je to tak měsíc zpátky, co sem hrál na jednom zahraničnim minecraft brony serveru, měli tam docela pěknou a velkou mapu předělávky Equestrie, podle mího je lepší, než ta, která tu už je...

Ale zhruba po půl měsíci co sem tam hrál, ten server bohužel zkončil z jakýchsi vnitřních problémů. A tak dali ke stažení jejich mapy, včetně Equestrie, rozhodně doporučuju se na ní podívat, já si jí nemohl vynachválit.
Lokace, co tam jsou: Ponyville [Jako by to bez něj bylo možný Rainbowwild], Canterlot, Cloudsdale, Appleloosa a spawn s několika pixel-artama a obří 3D sochu Pinkie Pie [Výška minimálně 150 bloků].

Jediná nevýhoda je, že spawn je strašně daleko od mapy samotné. Pomocí /spawn se dostanete na spawn, a do Equestrie je asi nejlepší chodit přes /tp 0 70 0. Dále doporučuji si předem pomocí třeba NBT editoru přepnout Allow Commands na true, a doFireTick, mobGriefing, mobSpawning na false. Jinak vám tam toho nejmíň 1/2 shoří Rainbowwild

<pozn: Svět má v zararovaný podobě zaokrouhleně 1GB>

Link
Odhaduji ze mluvis o Ponycraftu ,ovsem neda mi to a musim rict ze tahle Equestrie je verze 3.0 momentalne je Brohoof uz asi pul roku opet online (s pomoci autora Mine little Pony modu) a momentalne mame Equestrii ve verzi 4.0 a neco malo se uz planuje na 5.0 za pouziti plakatu z Wallmaru jako predlohy muzete se podivat mapu (najedte na pravo a vyberte si mapu )
Úúúúúúú, super Twilightsmile
Chci se zeptat jestli nevíte o nějakém CZ SK MC brony serveru.
Slyšte, slyšte. 

Já a můj kamarád jsme založili server, který je určen jak pro bronies tak i pro normální lidi. Na serveru se hraje na reálný život. Zkrátka si najdete práci, koupíte dům a budete pracovat, vydělávat a žit. 

Informace: 
verze serveru: 1.12.
IP adresa: ms6.hicoria.com:25725
@DanyHoof : chceš povedať že bronies nie sú normálni ? Rainbowlaugh xD
Stran: 1 2 3