Bronies.cz

Úplná verze: DDR každý týden v Praze aneb Skákej dokud můžeš :)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Za nedostupnost fotek se omlouvám Twilightoops celý víkend jsem strávil na StarConu, takže fotky mám dotříděné až teď - dneska během odpoledne, či večer uploadnu - nejspíš veřejně na G+ (a přidám odkazy do 1. příspěvku)

Orion

Doprčic, každý den okoukávám tohle téma, a pravidelně jsem zklamána... Rainbowlaugh fotky, sem, teď, prosím, děkuju! Rainbowlaugh (už je večer, ne? Rainbowlaugh nebo takové pozdní odpoledne...)
No tak, mládeži Rainbowlaugh Nechte Jamiho trochu vydechnout, vždyť je úterý po conu - v té době bych byla ráda, že jsem dohnala spánkový deficit na energetickou úroveň nutnou k zajištění základních životních funkcí Rainbowlaugh

Orion

Jojo, neboj, mládež se už klidní. Jenom je nedočkavá jak žába po kafi. Rainbowlaugh (používá se ten výraz vůbec?)
Orion? You stalking this thread? Twilightsmile Rainbowlaugh Me too Rainbowlaugh
Eeeeyup! Pinkiehappy
Pred ctrnacti dny jsem byl poprve na ddr. Predstavoval jsem si ze je to u nekoho v prostorne mistnosti a ze je tam max patnact lidi. Z venku to tak vypadalo panelak a hlasita hudba zvuk cinkajicich lahvacu (bylo to slyset az ven) napovidal na normalni divokou party s ddr. Kdyz sem vstopil tak se vsechny me predstavy rozplinuly. Mistnost byla mensi nez jsem cekal v ni bylo pres 30 bronies a zadne lavace(nevadi). Rozhledl jsem se a usoudil ze se posadim a podivam se jak ostatni skacou(tanci) na ddr padu mezi tim sem se dal doreci s jednim bronym(jemno sem zpomel) o poslednim dilu a o starych hrach kdyz tu nahle nasi diskuzi prerusila moznost zaskakat si n volnem ddr padu kterou jsem hned vyuzil sice me to vubec neslo (hodnoceni bylo nula) stejne jak po zbytek vecera presto me prekvapilo ze po 12 hodinach v praci jem diky tomu chytil druhy dech a kdybych mohl tak ktomu nikoho nepustim tak moc me to bavilo.

Na zavjer vsem ktery zvazyji jit na ddr muzu doporucit a by sli nikde jidne se tak nepobavite a navic zadrmo.

Omlouvam se za chiby v textu.

Jem si skro jisty ze dnes na ddr pridu.
Ok, tak jsem se hecnul a přidal fotky, které jsem vyhrabal ve svém archivu Pinkiesmile odkazy najdete v prvním příspěvku, kam je budu napříště přidávat s doufám menším zpožděním Twilightsmile

Pokud někdo máte vlastní fotky/web alba ze skákání a chcete se podělit, napište - přihodím odkazy do prvního příspěvku.

Uffffff... byla to pěkná fuška. Tímto končím s přidáváním fotek a běžím na dnešní DDRka Rainbowlaugh
Díky za vás, byla to jako vždycky zábava Pinkiesmile
Vytvor Oli behem DDR na mem ne prilis dobre fungujicim padle. Mam 100% zduraznit jak se na tom blbe kresli Pinkiehappy

Edit: a ještě jeden Pinkiesmile