Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 8: Apple Family Reunion
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
[Obrázek: Applejack_wut-%28n1293483249285%29.png]

[Obrázek: images?q=tbn:ANd9GcQnyYz9OSwuKir-fPBSlFu...nbqWPHvCyQ]
[Obrázek: applejack_is_sad_by_spinnyhat-d4n5chl.png]
you don't like applejack? Applecry
Wow, tak po katastrofální sedmičce epizoda, která potěšila. Spoustu skvělých scének: Babs Seed a Apple Bloom, plnění věder deštěm se závečným ,,překvapením" (Rainbowlaugh), Spike jako zapalovač, vypadávající zuby, návrat postav, spoustu nových, Applejack jako malé hříbátko (daaaaaw Twilightsmile), závěrečné prohlížení fotek. Děj odsýpal rychle, ani na moment jsem se nenudil. No, a třešničku na dortu má na svědomí Daniel Ingram (Raise This Barn je po Babs Seed druhá nejchytlavější písnička vůbec Rainbowlaugh). Takže za mě naprostá spokojenost.
Parádní episoda a to už jen z toho důvodu, že tam byla moje milovaná AJ. Twilightsmile
Pouzití Spika jako zapalovače mě opravdu rozesmálo a malinkatá AJ .... soooo adorable!! Rainbowkiss
(23.12.2012, 05:10)Blue Storm Napsal(a): [ -> ]Nepřipadlo vám ve 2min. a 56 sec., že se trochu zaraženě podívala AJ jakoby přímo na nás? Něco jako herec, co se podívá ve filmu přímo do kamery k divákům?
Nevím, ale mě to přišlo takový zajímavý Rainbowlaugh

http://www.youtube.com/watch?v=I3hGLCaeI4I

Nepřišlo dokud si na to neupozornil. Teď už to vidim taky. Vzpoměl sem si na to pokračování MLD (A Moment nebo jak se to jmenovalo) kde se takhle do kamery dívala RD a ještě se jí dotkla kopejtkem aby to bylo úplně jasný že posílá vzkaz "na druhou stranu"... Náhoda nebo záměr?
Tohle opravdu byla epizoda ktera by se hodila do prvni sezony nejlepe, coz ale nicemu nevadi, je to typicka MLP epizoda vetsinove zamerena na puvodni planovane divaky.

Osobne 7/10 za me, jednoduchy pribeh, jednoducha provedeni a zakonceni. Proste takova epizoda ktera dej nic moc nikam neposouva, je dostatecne zajimava a o to vice se budu tesit na dalsi =)
Tak mě se zdálo, že ta epizoda byla jenom o tom, že Applejack zpívá. Někdy po půlce jsem si říkal, "Co to? Vždyť to už bude končit a ještě se tam nic nestalo!". Možná jsem si jen zvykl na dějový spád třetí série Applejackunsure
Navíc mě Applejack tím svým závodem docela naštvala, páč bych taky moc rád slyšel o nové škole Babs Rainbowlaugh (i když je mi jasné, že to nebyla epizoda o ní, ale když já si ji tak strašně oblíbil Pinkiesad2 )

Každopádně, doufám, že titulky budou do "štědrého večera", páč tohle je přesně epizoda, která by mohla mojí mámě názorně ukázat, jak vypadají její vánoční přípravy Rainbowlaugh
Pajzl: Mohu garantovat, že titulky budou hotové do štědrého večera... příštího roku. :-P
Fuuuuu Rainbowlaugh Tak to holt budu muset přečkat Rainbowlaugh
Nějak se nikomu nechce začít na titulcích dělat. Moc práce se zdobenim stromečku, balenim dárků, obalovánim řízků a tak...
Heh, já byl včera I-I takovýhle kousek od toho začít, ale usnul jsem u počítače v křesle a když jsem se probudil, usoudil jsem, že by nebyl dobrý nápad v tomhle stavu něco dělat. Tahle epizoda bude vyžadovat neobvyklé množství kreativní energie.Applejackunsure
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9