Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 1 & 2: The Crystal Empire
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Shrnutí: Severoequestrijské Krystalové království se vynořilo ze zapomnění poté co přestala působit tisíciletá kletba. Princezna Celestie vyšle Twilight s posláním ochránit království před znovuzmizením. Twilight zjistí, že jediným způsobem jak království ochránit, je nalezení Krystalového Srdce.
Datum: 10. 11. 2012

Wiki link: http://mlp.wikia.com/wiki/The_Crystal_Empire_-_Part_1 & http://mlp.wikia.com/wiki/The_Crystal_Empire_-_Part_2
EQD link: http://www.equestriadaily.com/2012/11/th...reams.html
EQD followup link: http://www.equestriadaily.com/2012/11/th...and-2.html
Yay, oživování starého topicu Rainbowlaugh
Jak tak retrospektivně přemýšlím, tak Crystal Empire byl zatím nejvíce badass dvojdíl. (neříkám nejlepší, ale opravdu dost napínavý)
Tedy soutěžit s ním může jen Canterlot Wedding.
Which one is more baddas?
Canterlot Wedding byl podle mě o trošku lepší... Twilightsmile
King Sombra se ale s ničím narozdíl od ostatních záporáků nesr... nemazal a podle mě byl velmi nebezpečným protivníkem.
Jenom kdyby dal schody i na druhou stranu těch schodů...
Tak jsem se konečně zase dostal k tomu, abych se podíval na nějaký díl (feels so good), vybral Crystal Empire, sleduju to, a najednou mi něco došlo - když bylo CE 1000 let zmizelé a téměř nikdo si nepamatoval, že vůbec existovalo, jaktože tam jezdily vlaky?
"It has returned" - aneb místo sledovaly vojenské složky Equestrie, aby dokázaly podat rychlou zprávu o jakýcholiv změnách. Taky si vem, jak daleko je stanice od města samotného.
Mně dává smysl, že to bylo původně vybudované pro vojenské účely, někde poblíž místa, kde by to mělo být.
Ahh, TINFOIL HAT TIME!:
Možná tam mají equestrianskou Oblast 51 - nikomu se do zimy dobrovolně nechce, takže je to velmi dobré místo.
Vyvíjejí tam Mane 6 verze 2.0, takové ty roboty, kteří v případě selhání/smrti opravdové M6 zaujmou jejich místo. Zdá se, že Sweetie Belle už je dávno pod drnem a na jejím místě je Sweetie Bot, který simuluje Raritinu zesnulou sestru. Vlastně v těch tajných vojenských oblastech v laboratořích vytvářejí robotické kopie každého významného poníka v Equestrii. Princezna Celestie 2.0 přichází v balení i s odnímatelným Moon Cannonem a dárkovým balením vodky Pluhkin.
AJ lie
Treba proste vlaky byly uz predtim nez zmizelo a protoze maji magii atp, tak nepotrebovali nejak technicky pokrocit, jsou spokojeni tak jak jsou a tim, ze se vratilo, se proste jen obnovila zeleznicni trasa Rainbowlaugh