Bronies.cz

Úplná verze: Nej(ne)oblíbenější poník z mane6
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Indeed Raritywink
Já si při Oggy vzpomněl na Ogry o.o
Ale né, nezačínej zas Rainbowlaugh
Pinkie Pie
Rainbow Dash
Twilight Sparkle
Rarity
Applejack
Fluttershy

Ale mám hrozně rád všechny. Akorát něktarý víc a některý ne-zas-tolik-ale-furt-hrozně-moc.
U mňa je to asi takto
1. RD,Fluttershy,TS,AJ,PP,Rarity Rainbowlaugh
No tak já mám asi nejraději Applejack Ajsmug RD mě občas štve, jak se chvástá, ale je taky super. Neoblíbený u mě není nikdo Pinkiesmile
No různě se mi to střídá, pořád mám nejradši Pinkie Pie, na druhym místě Rainbow Dash, třetí sdílí Twilight a Rarity a čtvrtý Fluttershy a Applejack, v těch dvojících se to střidá a obecně mám ty poníky z dvojtých míst stejně rád. O žádnym poníkovi nemůžu říct, že ho nemam rád a nechápu lidi, co maj někoho z mane6 neradi.
To je fakt, každá má prostě něco do sebe Pinkiesmile
Já z Mane 6 žádného oblíbeného poníka nemám, mám je rád všechny ! Podle mě dělení hlavních postav podle oblíbenosti je blbost, všechny mají skvělý charakter a krásně do sebe zapadají. Ať už jde o Twillight a její lásku k učení Twilightsmile, Rainbow Dash a její drsňácké povaze Rainbowlaugh, Pinkie Pie a její šílené vylomeniny Pinkiehappy, Applejack a její dobrosrdečnost Ajsmug, Rarity a její smysl pro pořádek Raritywink nebo Fluttershy a její stydlivost Flutterryay. Prostě nejde jednu milovat víc a jednu míň. U mě jsou všechny na prvním místě !


(Psst, jinak mám ještě moc rád Cadence a Shining Armora, asi jsem hold romantik no Twilightblush)
+ AJ, Fluttershy, Pinkie
AJAjsmug: Honesty; mám rád Středozápad, kterým nafrněnci pohrdají; její vztah k rodině
Fluttershy: Hilarious; yandere momentyFlutterrage; momenty kdy vymlátí tříbarevný h***o z Rainbow Dash a medvěda, "excuse me, would you mind if I hold you down against your will?"...vlastně to co mám rád je tak 25% Fluttershy a 75% Flutterrage a Flutterbitch.
Pinkie: psychotické momenty aka PinkamenaPinkiecrazy; Party Cannon; dodává mi úsměvyPinkiehappy

- Rainbow Dash
jednoznačně neskromnost a machrování. Slušelo by jí šeredně si natlouct čumák, aby jí spadla hříva trošku. Chápu, že je to její obrana, ale už je to IMHO trochu moc.

Neutrál: Rarity a Twilight.
Rarity jsem dával mínusy, ale její momenty pošahanosti a drama queen RaritycryRaritycryRaritycry ji vytahují do pozitivního neutrálu.
Twi je trochu jinej případ - té bych byl dal plus za její breakdowny když jí hrabeTwilightangry2, ale její přemoudřelost to sráží do neutrálu.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23