Bronies.cz

Úplná verze: ČSFD
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
(29.11.2012, 18:41)DaveL Napsal(a): [ -> ]wat

O 3 příspěvky výše... Pinkiehappy
Kľuudne si ma pridajte do zoznamu užívateľov ak chcete. ZoidySVK Rád by som videl filmový a seriálový vkus tunajších Bronies Rainbowlaugh
Rozhodně mi tam chybí Tabitha St. Germain, která v MLP:FIM dabuje Rarity, Lunu, Granny Smith, Derpy a mnoho dalších postav.
(29.11.2012, 12:20)Xeelee Napsal(a): [ -> ]Japonskej seriál pro děti, kterej tu někdo zmiňoval, je pro mě záhadou. Na ČSFD je správně uvedena Kanada/USA.

To jsem psal já, protože v Teletextu byl Japonský seriál Pinkiesmile
Tak jsem zkusila něco sepsat - byla to taková pětiminutová rychlovka, tak posuďte sami. Pinkiesmile

Příběh nás zanese do Equestrie, kouzelného světa poníků, jednorožců a pegasů, kde vládne princezna Celestie. Poníci v tomto světě mají lidské vlastnosti, a to dobré i špatné. Hlavní hrdinkou je studentka princezny Celestie, Twilight Sparkle. Ta je vyslána spolu se svým kamarádem, drakem jménem Spike, do vesničky Ponyville, kde má dohlédnout na přípravy slavnosti. I když je Twilight nejprve poněkud samotářská, brzy pozná pravé kouzlo přátelství. Rozhodne se tedy v Ponyville zůstat a spolu s přáteli Applejack, Rarity, Pinkie Pie, Rainbow Dash a Fluttershy zažívá spoustu dobrodružství.
Super, od toho se můžem odrazit. Nevím, jestli je Příběh nás zanese ideálním úvodem. Poníky myslíš zemský poníky a nevím jestli jednotlivý rasy zmiňovat. Myslím, že by stačilo zmínit, že TS je jednorožec. Zmínka o lidských vlastnostech se mi nezdá, ale jiná formulace by mohla bejt fajn. Mohlo by se to vejít do části popisující proč je seriál tak úspěšnej u starších jedinců (2. odstavec). Spike není kamarád, ale asistent (numero uno). A spíš je to dráček. Před zmínkou o slavnostech musíme zmínit příchod NMM, neochotu nacházet kamarády a tak vůbec vše co předcházelo poražení NMM. Nic co v týhle a dalších epizodách následuje už bych nezmiňoval. BTW TS není samotářská jako spíš ponořená do knih a studia. Poslední větu bych vynechal. Nějaké připomínky k tomuhle příspěvku?
Stran: 1 2