Bronies.cz

Úplná verze: G? blindbagy?
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Zřejmě se objevila nová řada blindbagů.

Co nás čeká?
  • Evidentně se zase dočkáme i nějakých mužských.
  • Jak to tak vypadá, všechny figurky budou třpytivé (kromě metalických figurek)
  • Zatím je známo 18 figurek (nezahrnující mane 6).
  • 3 z nich jsou Pinkie Pie, Applejack a Rarity budou ve speciální "metalické" verzi.
  • 10 z nich jsou prej background poníci identifikováni podle mlp.wikia.com (buď to jsou oni, nebo jsou jim hodně podobní). Těšit se tak můžeme například na (The great and powerful) Trixie (obrázek je z EQD, na aukci jsem ji nenašel), Colgate a možná i mamku Twilight Sparkle. Z mužských například Caramel a Uncle Orange?
  • 5 (na ponychanu a EQD mají psáno 4, ale mají vypsáno 5 těchle poníků) z nich zatím identifikováni nejsou.
  • V aukci je jak normální, tak i třpytivá Fluttershy (oboje pořád se stejným střihem), ale nejspíš to je figurka ze starších BB sérií. Je tam i Rarity, ale vypadá podobně jako glittering verze z S2 BB série. Taky pár dalších figurek je ze starších sérii.

Odkazy:

PS: Normálně budou figurky bez řetízku, ty tam jen přidělal ten člověk co je prodává.
PPS: Předpokládám, že ty mořské pony-panny nejsou součástí, vzhledem k tomu, že je to starší generace poníků než FiM.

Mondrogar

(15.11.2011, 12:54)Ondrahub Napsal(a): [ -> ]PPS: Předpokládám, že ty mořské pony-panny nejsou součástí, vzhledem k tomu, že je to starší generace poníků než FiM.

Uz jsem se tesil na G5 Sea ponies BB Unsuresweetie
FU, nic nebude Rainbowwild Rainbowlaugh
Já se těším na ty metalické! Pinkiesmile
Moc se na to těším Pinkiesmile
Tak zase máme nové info.
Vyplývá z toho, že tahle řada blindbagů by snad mohla být 3. řadou? Na EQD mají v odkazu 3., v nadpisu článku 4. a v popisu zase 3., takže z toho mám úplný hokej.
Zdroj: http://www.equestriadaily.com/2011/11/bl...mages.html

Ale fu, Trixie není Trixie ale Lulamoon (stejně si ji koupím a bude to Trixie), Colgate je Minuette atd. V této sérii budou jako speciální verze mane 6 metalické figurky. Zbytek bude třpytivý.

Ale celkově je to matoucí, protože podle EQD mělo být http://www.equestriadaily.com/2011/11/ma...-toys.html a http://www.equestriadaily.com/2011/11/ly...-more.html a http://www.equestriadaily.com/2011/11/of...names.html 3. sérií BB (se speciální matnou verzí mane 6). Pokud o bude zase jenom půlka M6, tak by snad 4. řada měla obsahovat druhou půlku a metalické figurky by tím pádem měly být až 5. řada.
viem ze u nas v Tescu maju vo velkom http://www.amazon.com/My-Little-Pony-Fri...pd_sim_t_1 za ~6,5€ narozdiel od tej amazon ceny je to vcelku dobre, len by ma zaujimalo ci niekto nema info ci nechystaju aj nejaky dalsi podobny pack zas s dalsimi postavami lebo v kazdom z tychto four-packov co som nasiel na nete aj v shope je len tato kombinacia figuriek
Pokud vím, tak pak už je jen pack s 12 figurkami, který obahuje Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy, Coconut Cream, Beachberry, Peachy Pie, Skywishes, Sweetsong, and Gardenia Glow. Ale už nevím, jestli se prodává i u nás.
(17.02.2012, 09:58)Ondrahub Napsal(a): [ -> ]Pokud vím, tak pak už je jen pack s 12 figurkami, který obahuje Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy, Coconut Cream, Beachberry, Peachy Pie, Skywishes, Sweetsong, and Gardenia Glow. Ale už nevím, jestli se prodává i u nás.

j to bude tento http://www.amazon.com/Little-Exclusive-1...=1-2-spell ale ten som nikde nevidel ... potom este v eshope alltoys som nasiel nieco co nazyvali ako US vlnou http://www.alltoys.sk/iobchod/product_in...4104a3c88c ale to som videl len v tomto eshope a niesom isty ci ti zarucia konkretnu figurku alebo posielaju random
pozeram ze Ondra pridal prispevok do zamknuteho topicu s BB ... len podotknem ze je tam ukazana Fluttershy glow in the dark a nie su tam ukazane uplne vsetky ... cakam kedy niekto spravi kompletny chart a hlavne kedy sa to ukaze niekde u nas v obchode ... minimalne Cadence a Applejack by som bral ... Luna nevyzerala nic extra ale ta Cadence ma fakt dobre farby ... ak to niekto na slovensku najde dajte vediet ... a ak v Blave tak tym duplom
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18