Bronies.cz

Úplná verze: Derpy FC
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.

Když jsem si to včera četl, umřela ve mě poslední naděje. Musíme nějak jednat bronies! Derpy je naše! Derpytongue2
(27.01.2013, 12:46)Vepra Napsal(a): [ -> ]Když jsem si to včera četl, umřela ve mě poslední naděje. Musíme nějak jednat bronies! Derpy je naše! Derpytongue2

Neviem, či sa už náhodou nerozhodlo...
Jak to myslíš? Jakože rozhodnuto o tom že Derpy už nebude? Myslím si že tak jako tak bychom mohli ještě něco zkusit Ajsmug
Na savederpy.com je dopis od Amy Keating Rogers, tá sa k tomu vyjadrila. No dúfam, že nám Derpy v seriáli ostane, aj keby ju "museli" upraviť. Holt 'murica a sloboda prejavu.
No tak tam snad v tom mailu píše o to že ani nejde o to jak vypadá spíš o to jak se jmenuje. Derpy prej znamená něco jako Retard.
Jo, v internetovém slangu to může znamenat i tohle.
Konec konců myslím si kdyby kupříkladu udělali o Derpy jednu epizodu kde by se vysvětlilo kde se vzala, proč tam je a že je to vlastně takovej symbol Bronies tak by pak nikdo nemoch mrmlat o tom že to má bejt jako výsměch pro postížený.
Niektorým "precitlivelým" ľuďom to nevysvetlíš. No veci okolo Derpy sa tu riešili už x-krát v inom topicu, tak uvidíme, či nás scenáristi prekvapia.
Nepřekvapí Rainbowlaugh
Derpy je pryč, to snad je každému jasné. To že tam nasadí nějakého podobného poníka s jiným jménem "aby zájmu bronies učinili za dost", to je spíš urážka naší inteligence.
Svět je děvka a lidi jsou blbí. Tak se s tím smiřte a najděte si, jako já, někoho jako Lyru. Ta není nic proti ničemu (relativně Rainbowlaugh) a můžete se bavit hledáním ostatních "slavných" BGPs Pinkiesmile