Bronies.cz

Úplná verze: Potenciální konec série FIM - jaký by měl být?
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
podle by to mělo být tak že je celestie pošle na nákou misi kde pro celou equestrii umřou a budou slávu po celé equestrii a CMC dostanou svý CM něco ve smyslu http://www.youtube.com/watch?v=ApDAJJONn9I
Já bych řekl, že na konci X-té série se probudí člověk Twilight, všechno povypráví ostatním humanized poníkům a ti ji budou mít za blázna...Rainbowlaugh
Poslední věta FiM: "A takhle nějak jsem poznala vašeho otce"
Konec FiM by hlavně vůbec neměl být! Twilightsmile
Raz bude, ak nejaký seriál beží dlho, skôr či neskôr sa to odrazí na kvalite. No dúfam, že to MLP vydrží a dočkáme sa aspoň štyroch sérií.
Mne by osobne najviac vyhovovalo ak by bolo dosť sérií s tým, že by sa postavy vyvíjali...
Alebo by sa postavy nevyvíjali, tvorcovia by to okolo 10 sérií by to v najlepšom uťali s otvoreným koncom, aby dali priestor fanúšikom.
Žiadny
Keby sa mal koniec uzatvoriť tak by som skôr prijal ten smutný... nieže by tam musela všade byť krv a kúsky tela ale proste nejaké ukončenie ktoré vám bude týždeň vŕtať hlavou prečo sa to napríklad stalo... ale ja by som skôr to klišé že všetci žili šťastne neprijal. Tá smrť by tam mohla byť ale jemne podaná. Povedzme si tieto nové rozprávky sa odlišujú od starých a býva v nich smrť alebo už tie mierne sexuálne narážky (určite si presne nespomeniem kde ale je to tak)
jak v tech dokumentárních filmech
tenhle se vdal s tímhle
tohohle cekala skvelá kariéra
a tohohle ted prejede autobus PRÁSK já jsem autobus



Mě by se líbilo jako dlouhej "sitcom" kde nikdo nestárne, jako třeba Simpsonovi, ale chtěl bych, aby seriál skončil dřív neż umřu, protože by mě štvalo, že neuvidim všechny díly. Jako úplně poslední scénu si představuju, že Pinkie uspořádá megaparty pro všechny poníky.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16