Bronies.cz

Úplná verze: Ano šéfe
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
[Obrázek: anosefe.jpg]
photo uploader

Info:

Kulinářský pořad Ano, šéfe! má svůj původ ve Velké Británii, kde se vysílal pod názvem Ramsay’s Kitchen Nightmares. Světoznámý kuchař a majitel několika michelinských hvězdiček Gordon Ramsay (v Česku jím bude Zdeněk Pohlreich z Café Imperial) v pořadu proměňuje neúspěšné restaurace, které mají mnohdy jen pár dní před uzavřením, v ty úspěšné a oblíbené. Reality show se dočkala velkého úspěchu i ve Spojených státech, kde ji stanice FOX vysílá pod názvem Kitchen Nightmares.

Formát Ano, šéfe se v České republice těší velké divácké popularitě a to především díky hlavnímu protagonistovi, kterým je Zdeněk Pohlreich. Diváci čekají vždy především na jeho peprné hlášky a zrnitě květnatou mluvu. Není tedy divu, že každý díl Ano, šéfe sleduje v průměru 700 000 diváků a na podzim roku 2012 se vysílá již 5., údajně poslední řada, která je někdy označována jako nové díly 4. řady.

...

Co vy na to, koukáte/koukali jste? Twilightsmile
Za mě jeden z nejlepších počinů poslední doby. Přivedl mě na to kámoš přes internet (na TV nekoukám vůbec už několik let, není důvod) a ačkoli pořady o vaření vůbec nemusím, tak tehle se mi dostal pod kůži velmi rychle a nevynechal jsem jedinou epizodu. Vynikající moderátor, skvělé provedení. K volbě podniků, stejně jako k jistým občasným přešlapům v seriálu lze mít námitky, ale i tak hodnotím velmi dobrou Pinkiesmile. A to se u mě často nestává Pinkiesmile.

ČSFD: http://www.csfd.cz/film/255410-ano-sefe/

Webovky (vč. videoarchivu): http://www.iprima.cz/anosefe
Citace:Diváci čekají vždy především na jeho peprné hlášky a zrnitě květnatou mluvu.
Přesně tak Rainbowlaugh

Viděl jsem hodně dílů (netroufnu si říct, že všechny), je to fajn "pořad". O vaření tam zas tak ani nejde, ale ty lidi jsou občas (čti skoro pořád) uplně vypatlaní a většina chyb se opakuje pořád dokola. Bez Pohlreicha bych na to asi nekoukal, je to borec Rainbowlaugh
Perfektní pořad. Jeden z mála, kvůli kterému jsem zapnul televizi. Pohlreich, typický důkaz, že moderátor je tahoun pořadu. A ty jeho hlášky prostě miluju.Twilightsmile "Ještě jednou tady někdo řekne skořicový potěšení a vystřelím jak ocelová pružina" Rainbowlaugh. Akorát co se týkalo poslední řady, tak Zdeněk ubral plyn nebo mi to aspoň tak přišlo, ale stále to za to stálo.
Tento díl byl perfektní. Ten borec, jak se pořád nemohl vymáčknout to stálo za to.
Super pořad, patří k mým velmi oblíbeným. Hromada opravdu pěkných hlášek a někteří opravdu zdatní kuchaři ("...jsem vyučenej klempíř"), že se divím, že jim to vůbec může fungovat a že Zdeňek Pohlreich nepřišel o chuť. Rainbowlaugh Ale oceňuju jejich snahu se zlepšit.

Napadlo vás někdy poslat Zdeňka Pohhlreicha do nějaké školní jídelny/menzy? Rainbowlaugh
(30.12.2012, 01:51)Bouri Napsal(a): [ -> ]Napadlo vás někdy poslat Zdeňka Pohhlreicha do nějaké školní jídelny/menzy? Rainbowlaugh


Už tam jednou byl PinkiesmilePinkiesick

http://www.youtube.com/watch?v=iQjDFcnim...IRGH3fdMuz
Ah pardon, zapomínám. Twilightblush
Měl sem zrovna na mysli jídelny/menzy, kde vaří hlavně blafy typu UHO (univerzální hnědá omáčka), kolínka apod. Twilightsmile
http://www.youtube.com/watch?v=NI6WwCF2mfA
toto je jeho najúžasnejšia hláška
http://www.youtube.com/watch?v=dD-fqvK0fa0
A ještě jsem někde měl link na "Restaurace u hovna" Rainbowlaugh
Zdeněk,ten se prostě s ničim nemaže Rainbowlaugh
Stran: 1 2