Bronies.cz

Úplná verze: gaming aseccories
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6
mysi klávesnice headsety...
mám genius vibration gaming headset s force feedbackem Rainbowlaugh
a setrím na mysku genius deathtaker
a co vy?
jo to jo já kupuju génia kvuli tvaru a tlacíteckám.a jsou levny.relativne. Rainbowlaugh
i kdyz cástecne s tím skillem... váha tvar.to jak ti vyhovuje... IT MATTERS!
Klávesnici mám asi 8 let - obyčejná Geniuska (kb-21e) za 200,- a pořád slouží, neni potřeba nová. Já do ni nikdy nemlátil Pinkiecrazy
Myš mám takovou průměrnou - Asus Lamborghini WX bílá
Sluchátka mám alespoň trošku na úrovní - Speedlink Medusa NX 5.1 (klasickou verzi s 4 konektory + USB, ještě je jedna "only usb" verze, tu jsem nechtěl).
Taky mám Arctic Cooling Breeze - usb větráček Pinkiecrazy
(09.02.2013, 00:09)damixk Napsal(a): [ -> ]Stejně srajdy jako Razor atp. používají osmiletý rozmazlený děcka co si myslí jak jim to přidává skill.

Twilightsmile ano někteří lidé si myslí že když si koupí gamer stuff, že z něj bude progamer já když si kupuju věci který vím že mi třeba i za prehnanou cenu budou stát Twilightsmile ano vim že často třeba věcí o polovinu dražší zvládnou v podstatě to samé Twilightsmile je to jen můj názor nechci aby ho měli vsichni.
Nemám nic proti těm značkám, někdo třeba hledá myš, která má určitý počet tlačítek, nebo mu vyhovuje ergonomie atd, takže bych netvrdil, že Razer atd používají osmiletý rozmazlený děcka. Pokud někdo hledá něco, co mu pevně padne do ruky, tak mu asi bude značka ukradená.
Ano asi nějak tak Pinkiesmile
To mi je jasný Pinkiesmile Vím, že jsou lidi, kteří si koupí klávesnici za 5k jen aby ukázali, že na to maj a potom na ni stejně nepoužijou jiné klávesy, než které má klávesnice za 150,- To samé u myší - za 4k lze sehnat myš, která jde různě štelovat, aby přesně padla do ruky (teď nevim tu značku, ale koukal jsem na to nedávno), jenže podle mě stačí hledat v myších do litra a člověk tam najde taktéž myš, která mu padne do ruky jak tvarem, tak cenou. A přitom taková myš za 4k ani neni pro leváky...
Twilightsmile Každopádně tvůj názor ale z části chápu
Ale ten razor headset co pouzívá pewdiepie je nice,ale já mám svuj Heart (to srdce... nemyslete si,ze jsem nejakej fetisista Rainbowlaugh )
Pewdiepie :3 jinak ta značka těch stelujicich myší je madcatz Twilightsmile
Stran: 1 2 3 4 5 6