Bronies.cz

Úplná verze: Festival Fantazie 2013 podpultové info!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
díky za radu, ohledně té hřívy ^^ jdu si jí vylepšit Ajsmug
ehm krepák po zvlhnutí barví, takže doporučuju se nepotit.
jo funny cheap cosplay s hodinama je skvelej napad. ja mam pinkie alicorna za vyrobni cenu kridel a rohu asi 100kc kdyz to prezenu. aneb at zijou plastovy desky, ctvrtka, izolepa a kus dratu Pinkiehappy
Pravda, barví - s krepákem je to jen příklad, protoře právě z krepáku měl právě Creepy paruku vloni na FFku Ajsmug


Sent From Tapatalk...

"It's great to be different Pinkiesmile It's wonderful to be exactly who you are... When you learn to start accepting yourself, you'll become a Shining Star."
Jak to je letos s cosplayem? Prý to bude nějak jinak.
Jamis:
Uznávám, že důvodem pro slovíčkaření jsou jen osobní dojmy, které, jak už je obvyklé, nevydrží pod vahou externích argumentů Pinkiecrazy
Prostě mi přijde, že do výsledku neinvestuji příliš času (dělám jen minimální úpravy).
I co se týká těch definic mi to spadá do šedé zóny mezi nimi. Možná s některými dodatečnýmí prvky opravdu nebudu mít šanci to vymluvit. Ale pochybuji, že bych tím na sebe strhával zvláštní pozornost, kdybych s tím na sobě jen např. nastoupil do trolejbusu.
A zajisté, zábava je na prvním místě, jinak bych s tím ani nezačínal Pinkiehappy I když jsem na hraní postav dost mizernej.

Ale to je stále jen, co se týká představy. Až budu mít oblečení hotové a naživo uvidím, jak vypadá, tak mi možná docvakne, že jsem si zase jen vymýšlel něco extra. Můžeme to probrat, až se s tím na sobě ukážu. Jen mi přejte, ať to stihnu.
tak já už mám cosplay udělaný...
půjdu za
sám sebe Rainbowlaugh Pinkiehappy Pinkiecrazy
Ve mě se láme jestli dodělat Cosplay nebo se naučit a odehrát na galavečeru s Przewalski Ponies půl koncertu Twilightsmile
Kdo ještě neviděl, v úterý bylo zveřejněno FF 2013 promo video. Tar-Ara rozhodně umí Twilightsmile za tohle jí patří můj dík a to nejen proto, že nezapomněla na poníky, ale hlavně za to, že je v tomhle promovideu zařadila přesně na místo, kam patří Pinkiesmile

Uh-oh, já odpověděl ano úplně na všechno Pinkiecrazy .

A jak to tak vypadá, tak Star Trek je třeba slavit pořád Rainbowlaugh !

@Quint-t-W

trolejbus - muhehehehe Trollestia moustache
Zdravím, chtěl jsem se zeptat. Když chci být s ostatními bronies v té třídě, co mám zadat při registraci do ubytování kromě toho Corwinova jména? Jsem to moc nepochopil, nebo jsem nějak mimo. Mám to nechat všechno prázdné? Dotazník jsem vyplnil.

Taky bych se chtěl zeptat jestli by se nalezla hodná duše co by na mě v té chotěboři počkala někde, kde mě vykopne autobus, protože jsem tam ještě nebyl a bojím se, že bych se tam s mým hrozným orientačním smyslem ztratil (nebo spadl do nějakého kanálu při mé smůle).

Předem díky za odpovědi!