Bronies.cz

Úplná verze: Derping chce zase udělat sraz :D
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Tak to byl poslední člověk kvúli kterému jsem chtěl jet... Mám rád i ostatní ale on mě chtěl potkat dlouho.. No co už.. život jde dál.
someone moc se ti omlouvam touzil a touzim te potkat ale cojemoc toje moc uz jsem tu toho natropil hodne a myslim ze na tolik tohodle love and tolerate.stacit nebude proste di myslim ze jsem si to tu zkazil a tak odchazim abych tu uz nic nezkazil sorry someone Raritycry

omlouvam se tedka uplne brecim a to nekecam Fluttercry moc se ti omlouvam someone a zbohem navzdy Raritycry
Ale drahoušku.... Teď nevím, co si myslel, ale pokud si myslel ten shout tak na to jsem zapoměl. Sice už nemám zbraně, ale takový kuchyňský núž s 20cm čepelí a boxer toho taky dost natropí. Napiš, a já ti pomúžu. Prachy na cestu mám. A proč bys odcházel? A pokud odejdeš... Věř že mi budeš chybět... Zústaň alespoň na skajpu... Prosím.

Nevím kdo tě se*e
ale až to zjistím
nakopu je do pr*ele
a celou školu pročistím
genocida to bude velká
po zdech krev bude stékat
možná jsem psychopat, možná ne
ale nikdo nebude urážet a ničit kamarády mé!
Budu se smát
smíchy chcát
a oni se budou bát
a ptát se...
Ptát se proč?
A já řeknu méno tvé
a jím to bude jásné...
Stay alive my teammate.. Stay alive...
someone bouzel ten clovek ktery mne štve je:
Mě je to jedno... Ale pokud zmizíš, zmizím taky. Protože držím s kamarádem a nezradím....
:jsem to já

a ty some neodchazej protoze za vse mohu jen já.V poslední době mam depky a kvuli tomu ty nemusis odchazet jen kvuli tomu ze se tvuj debilni kamos(já) scvoknul a odesel. Ty tu zustan.

PS:vse co jsem tu napsal a ted jiz odkladam mobil 1 odchazim za 2 se jdu vybrecet na polstar pri psani na mobilu se mi breci blbe bye forever tavarišč.
WT*?

Když už tady Treache stalkuji přes půl fóra... nechce mi někdo vysvětlit, co se to tu k čertu děje?
protoze to nechci starejte se raci o ostatni ti maji zkutecne problemi já nemam cenu ani za otoceni hlavy.Starejte se raci o ostatni.
Nesmysl... jestli si potřebuješ pobrečet, není na tom nic špatného... až si budeš chtít promluvit, tak se vrať zase na fórum, jestli máš pocit, že ti to přerůstá definitivně přes hlavu, zavolej odborníkům...

Pokud nemáš cenu za otočení hlavy, jak vysvětlíš, že ti tu píšu (což znamená nejen otočení hlavy, ale i nějaký ten čas a mozkovou aktivitu) a v dalších vláknech se další lidi pozastavují nad tím, co blbneš a nechápou co se děje?
nevermind raci uz jdu
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30