Bronies.cz

Úplná verze: Úterní srazy Praha – lokace se mění
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(18.07.2014, 22:02)illindor Napsal(a): [ -> ]@Jamis: Aby bylo jasno, jestli se zas objevíš na sraze, jdu pryč jak už jsem to udělal na Vyšehradě - s takovým člověkem u jednoho stolu prostě sedět nebudu - a můj vlastní blacklist se také začíná pomalu plnit.

Že nebudeš u jednoho stolu s člověkem, který se ozval, když se (nejen) k němu někdo choval jako hovado? No jak je libo Pinkiesmile každý máme holt jiná kritéria na hodnocení lidí. Hlavně se tu tím blacklistem nezapomeň pochlubit Rainbowlaugh

Citace:A Divočáka se hned tak nezbavíte, nejpozději na czequestrii se vrátí, jestli ne na nějakém sraze dřív - zvlášť jestli tam budu taky.

Ať se klidně vrátí, když se k ostatním nebude chovat urážlivě. Jestli se zase bude navážet do ostatních a snažit se je za každou cenu přeřvat, tak rozhodně nebudu jediný, kdo ho prostě vykáže dopryč do doby, než se naučí základům slušného chování - můžeš si pak všechny ty lidi, kterým vadí, že se k nim někdo další chová jako hovado, klidně zapsat na svůj blacklist. Bude brzo hodně dlouhý.

Pokud totéž urážlivé chování zkusí na Czequestrii (ať už ke komukoliv), nikdo se s ním nebude párat a prostě ho ochranka vyvede ven, stejně jako kohokoliv jiného, kdo bude dělat bordel.
OT: Prosím přestaňte se o Divočákovy bavit. Je to dost ot téma na *warning. Další diskuze jen přiživuje tenhle oheň.
Menší ot: Uterní sraz byl nudný protože jsme byly ve dvou nakonec mě potěšilo že přišel můj otec (Pro-Brony). Blbé bylo že nás z kroku půlhodiny před zavíračkou vyhodily a vtom spěchu jsem zapomněl časákovou AJ Applejackunsure.
Osobně úterní srazy považuji za mrtvé protože na ně skoro nikdo nechodí Pinkiesad2. A nebylo to poprvé kdy na úterním srazu jsem byl sámTrixieshiftleft.

*[spoiler: + 70 % - Útoky na jiné uživatele]
Nemyslim si, ze jde o utok. Spis konecne verejna snaha o to, aby se procistil vzduch, na srazech vladla pratelska atmosfera (Friendship is Magic) a lidi nemuseli premyslet, jestli ne na prijdou nebo ne. Jasne, trochu skoda, ze na nektery veci clovek neprijde sam, nebo z naznaku. Asi to bylo uz treba. Doma taky jednou za cas vyvetras ne? Ajsmug

Verim vsak, ze si z toho kazdy vememe pouceni a srazy budou +20% cooler.

@Krajhour: rad bych. Jen je smutne, kdyz pri rozhovoru uz po prvni vete takovedleho cloveka poznam. Ani po dalsich 10ti minutach snazeni to neni rozhovor o moc lepsi. A to jsem ani nevedel jmeno, nebo historiky o nem. Neco k zamysleni tam bude.
@illindor: by me zajimalo, co si myslis, ze bych si mel o tvem prispevku myslet? (recnicka otazka)


No nic. Tak zas v utery.
Patek nevim, to bude Advik, tak mrknu tam.
(19.07.2014, 00:34)KRAJKHOUR Napsal(a): [ -> ]Menší ot: Uterní sraz byl nudný protože jsme byly ve dvou nakonec mě potěšilo že přišel můj otec (Pro-Brony). Blbé bylo že nás z kroku půlhodiny před zavíračkou vyhodily a vtom spěchu jsem zapomněl časákovou AJ Applejackunsure.

Úterý je problém, možná paradoxně víc teď v létě. Mně se to kryje s meetingy brmlabu a je obecně zajímavé, že většina schůzí čehokoliv obvykle skončí na úterku (možná proto, že v pondělí je kdekdo nasejřený, že je pondělí, tak nechtějí mít schůzky nasejřených Twilightsmile )

Tipuji, že na podzim to bude zase lepší (samozřejmě, možná se zcela pletu), protože lidé budou mít větší tendenci se družit (tma, déšť, smutno...)
Ahojte,příjdete někdo teď ? Pinkiesmile 22.7 Pinkiesmile *squee* plosííííííím
@xsoft:Nemusíš si o tom myslet nic, jestli nechceš. Ale kdyby tě to opravdu zajímalo, v podstatě jde o to, že jsem se zastal jednoho nováčka, na kterého si pár mazáků začalo dovolovat a oni se mi to pak pokoušeli dát sežrat - ale to jim už asi nepůjde tak snadno.
(20.07.2014, 11:09)Stolicka Napsal(a): [ -> ]Ahojte,příjdete někdo teď ? Pinkiesmile 22.7 Pinkiesmile *squee* plosííííííím

Pokusím se. Twilightsmile (jak by řekl klasik, tak čistou prosbu nemohu ignorovat Twilightsmile )
(20.07.2014, 13:31)illindor Napsal(a): [ -> ]@xsoft:Nemusíš si o tom myslet nic, jestli nechceš. Ale kdyby tě to opravdu zajímalo, v podstatě jde o to, že jsem se zastal jednoho nováčka, na kterého si pár mazáků začalo dovolovat a oni se mi to pak pokoušeli dát sežrat - ale to jim už asi nepůjde tak snadno.

Ahoj illindore,

bylo by fér říct pár věcí. Já na tom sraze byl a vím, jak to všechno začínalo. Pravda, sice jsem pak po dvou hodinách odešel, ale začátek jsem viděl na vlastní oči.

Zhruba první půlhodinu se divočák choval normálně a neprovedl nic hrozného. Dobře se s ním bavilo, nedělal problémy a vypadalo to na opravdu pěkný sraz.

Pak přišel Tom0147. Divočákovo chování se naprosto změnilo. Měl docela neslušné a špatné poznámky, ale pořád to bylo ještě snesitelné.

Když jsme se přesunuli dovnitř kvůli dešti, změna mnohem více vyeskalovala. Kromě toho, že si začal hrát s telefonem, což bylo na srazech trochu divné, ale pořád ještě v mezích, tak do Toma začal šťouchat deštníkem, a dával najevo, že je ten chytrý, protože si ho s sebou vzal a ostatní kvůli tomu zmoknou. Také, kdykoliv jsme chtěli něco říct, on se nás snažil překřičet, což nebylo slušné nejen k nám, ale také i k ostatním návštěvníkům, kteří pak kvůli tomu i často odcházeli nebo se přesouvali jinam.

Poté když jsme se přesouvali do kroku, jsem s Honzdirem odešel, nicméně, podle toho, co jsem slyšel, tak se divočák vůbec neuklidnil a dokonce i poměrně silně urazil některé další.

Není to tak, že bychom si na něj chtěli zasednout, ale prostě, on se nechová slušně ani přijatelně, proto, chceme-li na srazech udržet přátelskou atmosféru, jsme ho museli na jeho chování upozornit.

Doufám, že to pochopíš a předem děkuji.
OK, další post na téma Divočák == warn/ban. Ajsmug

Pokud si něco chcete vyříkat, PM.
Zdravím,
rád by som v utorok prišiel ale v práci končím o 19:00 a neviem ako dlho takéto zrazy sú. Nemal by som ale problém sa tam presuúť do 20 minút. Ak by tam teda ešte niekto bol.