Bronies.cz

Úplná verze: Oblíbená hudba
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Sinatra je borec. Mám ráda všechny tyhle "retro 30-50. léta) věci. Mým symbolem je Marilyn Monroe a vůbec ty "staré" herečky.
Hm...já tedy, ač poslouchám všechno, upřednostňuji čtyři interprety Twilightsmile
Alan Jackson, Nightcore, Nightwish, Tomáš Klus Ajsmug
Oblíbený styly hudby se mi konečně podařilo...vyextrahovat, jsou to tedy hlavně Country a Reggae.

Pomineme-li samozřejmě písničky z MLP (3x smile, winter wrap up a další) a od bronies (Lullaby for a princess, Discord, Trixie's trix a další).

Jo, taky se mi líbí staré písničky, třeba ty, co byly v Mafii 2 Twilightsmile ale řekl bych, všechno od r. 1920 - 1990 (včetně a hlavně Falca).

Naopak naprosto neoblíbené mám takové styly kde se ječí a tříská do bubnů a místo toho, aby to člověku přivodilo úsměv to v lepším případě způsobuje kóma...tedy death metal, black metal a ještě cosi. Twilightsmile

Většinu dechovky taky nemusim, i když pravda, některá cimbálová je hezká. A jestli znáte perfektního pianistu Jiřího Zmožka, ten hraje hezky a má i hezké písničky Raritywink
Rainbowhuh Disturbed, Sabaton, Lindsey Stirling...

Metal, clasická hudba, country, opera.
Antarie, Death a Black metal taky zrovna nemusím Ajsmug Hlavně co se "Screaming/Screamo" týče.
Oblíbené hudby mám strašlivé spousty. Z hudebních stylů tam patří Electro, Dance, Rock, Orchestral, Rap, Nightcore, Nerdcore, Dubstep, a kdovíco ještě. Vyhýbám se jen country a dechovce (ale nic proti nim nemám).
Interpreti.... těch je vážně hodně, nebudu to sem všechno vypisovat Rainbowlaugh
(27.03.2013, 08:01)Antarius Napsal(a): [ -> ]Jo, taky se mi líbí staré písničky, třeba ty, co byly v Mafii 2 Twilightsmile ale řekl bych, všechno od r. 1920 - 1990 (včetně a hlavně Falca).

Většinu dechovky taky nemusim, i když pravda, některá cimbálová je hezká. A jestli znáte perfektního pianistu Jiřího Zmožka, ten hraje hezky a má i hezké písničky Raritywink

Jo, Falco, to byl dlouhou dobu můj oblíbenec a docela mě vzalo, když se vysekal... mamka ho měla taky ráda, takže jsme to spolu poslouchali na staré Emgeton kazetě (to už zdejší benjamínci ani neví, co to je Pinkiehappy )

Není dechovka jako dechovka, že jo. Třeba tradiční folklor mám ráda, hlavně jihomoravský, slovácký a slezský. A můj třídní na střední byl primášem cimbálovky, která hrála hlavně balkán a cigánské věci (taky je jediný že čtyř členů bílý Pinkiesmile )
Tak co se mě týče, co se mi líbí to poslouchám. Uvedu pár příkladů.


The Misfits


Adicts


Disturbed


Edguy


Avantasia


Slipknot


Stone Sour


Skinny puppy (video není pro slabý povahy)
http://www.youtube.com/watch?v=zbMiMRjHmxg

Celldweller


Avenged Sevenfold


Ortel


Sturmwehr


Sabaton


Manowar


Lonely Island



No a mohl bych pokračovat ještě hodně skupinama všech žánrů ale Metal u mě tak trošku vede.
(27.03.2013, 10:48)Azuliana Napsal(a): [ -> ]Jo, Falco, to byl dlouhou dobu můj oblíbenec a docela mě vzalo, když se vysekal... mamka ho měla taky ráda, takže jsme to spolu poslouchali na staré Emgeton kazetě (to už zdejší benjamínci ani neví, co to je Pinkiehappy )
Ehm, Azuli, nevím přesně, možná ze sebe teď udělám blbce Rainbowlaugh Tu mašinku jsem doma nikdy neviděl, ale měli jsme takové...kotouče s páskou podobnou jako na VHS...myslíš to?

A mancer(e)
To japonské, nebo čí, Orange caramel...to je zajímavé Rainbowlaugh
Mancer: Dobrej výběr, snad mladší nevyděsí Skinny Puppy Rainbowlaugh zrovna Worlock a Testure mají takový hezký klipy.
a ještě toto!
Všichni sem cpete videa Pinkiegasp
Tak hodím Falca Pinkiecrazy Chudák...podle toho co jsem četl a viděl, to byl arogantní rozmazlenec, no ale písničky měl moc, moc krásné Raritystarry

Rock me Antarius Rainbowlaugh


Jedna z mých nejoblíbenějších - Jeanny (nebo Jenny, to fakt nevím Applejackunsure )


Další, na které pracoval ale nestihl ji. Nakonec vyšla, po jeho smrti Twilightsmile Což je zvláštní, protože mám pocit, že ji na některých koncertech už měl v repertoáru Rainbowlaugh


A nakonec spíš taková...komická Rainbowlaugh Melodii určitě znáte Ajsmug