Bronies.cz

Úplná verze: Audacity nahrává hudbu
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3
Mám Windows XP
(16.03.2013, 23:46)Aldar Napsal(a): [ -> ]Nahraj si písničku, kterou potřebuješ prostě tím, že si jí pustíš zatím co nahráváš.

Tfuj-tajcl, hnus fialový. Škoda že tu není emotikon znázorňující prskání bláta z úst. Audacity už ztratilo možnost importovat libovolný zvukový soubor?
Grunt: Ne, ale k čemu jinýmu potom směšovač? Rainbowwild
Aby si tam zapnul mikrofon. Směšovač nekontroluje ořezávání. Audacity jo.
Já vše importuji.
Jsem měl zastaralou verzi AC, tak jsem jí updatoval.
Objevil se mi ale jiný problém - jsem včera při hledání řešení asi něco zderpil a teď mi to místo nahrávání mikrofonu dělá tohle:
Přihodím svůj doatz: Audacity na win7 oficielně nepodporuje nahrávání výstupu ANI přes směšovač (na WinXP to podporuje).
Jak mám tedy pomocí audacity nahrát výstup?
Pár věci, co jsem zjistil:
Ale mám RealTek HD, a když v tom povolím Rear Pink In a třeba tím mikrofonem třesu, tak se z reproduktorů ozývá praskání.
To se v Audacity (a i jinde) nahrává, ale samotný mikrofon nenahrává nic.
Kup si inout jack a 2>1 mic input. Do toho 2>1 zapoj jak mic, tak konec toho inout jacku, druhý konec strč do audio out. A máš to Rainbowlaugh
No růžový je mikrofon, ale Rear to zase značí některý kanál Dolby Suround. No když už nic, tak si furt v přehrávání a ne nahrávání. Zesil mikrofon a pokus se najít zaškrtávací políčko Microphone boost. A nebo víš co? Vyfoť svůj systémový směšovač ať také nepatláme po tmě.
Stran: 1 2 3