Bronies.cz

Úplná verze: Co říká na MLP vaše rodina?
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Nalákal som na to malého bratrančeka, ale zbytok rodiny ani len netuší že niečo také existuje, myslím. Scootangel
Moji rodičia vedia že som brony,moja mama si spočiatku zo mňa robila srandu ale potom prestala a zistila že bronies sú úžasný.Fotra to ani netrápi je mu to je vcelku jedno Pinkiesmile
(19.03.2013, 09:28)Geeshta Napsal(a): [ -> ]...
a že chlapy dneska hrozně měknou, že by se měla zase zavést povinná vojna, protože když neni, tak to dopadá tak že dospělí chlapy koukaj na pohádky pro malý holky.
...

Mu řekni o bronies v armádě USA Rainbowdetermined2
jo ty jsou dobry.. vojensky slouzej vlasti a vlastní plysového poníka (asi si taky porídímTwilightsmile) mám k nim obrí obdiv.. nevím proc.. proste mám.. a proto jsou perfektním argumentem na rodice Twilightsmile
Tata vesmes mlci, kdyz to mam doma pusteny, zakrouti hlavou a odejde. Na segru vyjel s tim ze uz tu pisnicku nenavidi (smile song) a v praci rika ze se mu zblaznil syn...

Mamka ma obavy ohledne sektarstvi nebo fanatismu. Kdyz jsem domu dovezl tricka, opatrne se me ptala jestli nejsem teplej, a ze ji by to nevadilo, protoze sve dite miluje. Ale ze je super ze mam konecne neco kvuli cemu se citim dobre. Ted uz rika ze ji to nevadi vubec, ale ja v jejich ocich obavu vidim.

Bracha videl cely serial o rok driv jak ja. On je velmi ticha osoba, tenkrat mi rekl jen "vis ono to neni zas tak spatny". On patri mezi tech 75% bronies kteri nikdy neprijdou na zadny sraz. Dost razne mi dal na jevo ze nechce byt oznacovan Brony kvuli cloperum a dalsim pochybnym existencim ktere se ve stade existuji. Jeho nazor neprosto chapu, taky se mi to nelibi.

Sestra zacala koukat hlavne na muj popud. Myslim ze to byla hlavne touha mit s braskou nejaky spolecny zajem, protoze kdyz byla mala, moc jsem ji nemusel. Ale jsem moc rad ze ji mam. Tajne doufam ze MLP sleduje i z jineho duvodu nez kvuli me.

Nekolik lidi jsem vyhodil z FB kvuli nekonecnym "gay girly shit" komentarum. Prekvapive vetsinou verici, kteri meli potrebu dat mi sezrat to, ze si udajne "hledam viru v blbosti" misto toho abych prekrocil svuj stin a byl katolik. (Uz se resi v jinem vlakne.)
(20.03.2013, 13:31)pidi Napsal(a): [ -> ]Kdyz jsem domu dovezl tricka, opatrne se me ptala jestli nejsem teplej, a ze ji by to nevadilo, protoze sve dite miluje.

Další případ..

sice jiný kraj, jiný mrav (v tomto případě jiný rodič, jiný názor), ale asi bych se na rodiče díval poněkud divně, kdyby měli potřebu tohle se mnou řešit (a zvlášť, pokud jim to nevadí)..

Proč si pořád všichni myslí, že když se někdo dívá na dívčí seriál, tak musí být teplej? To těm chytrým hlavám nevadí, že gaye by podle jejich stereotypů mělo právě přitahovat spíš všechno chlapské? Pinkiesmile Kdyby ti lidi byli alespoň trochu originálejší..

... když o tom tak přemýšlím, asi se jich zeptám, co si o mne v této oblasti myslí.. (a ne kvůli poníkům) Pinkiesmile Zase mě máma ale taky nikdy neřekla, že mě miluje..
No, rodiče byli zvyklí že jsem jezdil na LARPy, cony, sledoval anime, stejně jako následně můj bratr… Ale i tak jsem přemýšlel jaká bude jejich reakce. Ne snad že bych se bál, spíš jsem byl zvědavý Pinkiesmile U rodičů nebydlím již 7 let a dostanu se tam jednou za několik měsíců. No, při jedné z návštěv jsem se zeptal matky (amatérská, ale velmi dobrá malířka, které bylo vždy strašně líto, že jsem se já i bratr vydali úplně jinou cestou), jestli mi půjčí pastelky a něco mě naučí. Byl zrovna den matek, takže ji to potěšilo dvojnásob, konečně jeden z jejích synů začal projevovat zájem o její koníček Twilightsmile
Když se mě zeptala co chci kreslit a já řekl že poníky, jen se smála, na obrázcích jí přišli děsně roztomilí, tak začala kreslit se mnou a tak jsme strávili celé odpoledne. Jen chtěla znát všechny detaily o co jde, proč to děláme, co pořádáme za akce… Otec se nijak neprojevil, jen to vzal na vědomí a mladší bratr se směje a chápe to (na MLP nekouká, ale ví o co jde)
madA12345: jj bronies v armádě. A kolik lidí neví, kolik bývalo vždy v armádě gayů a třeba se jeví jako tvrdí chlapi, tak to na nich nejde vidět a pak že by vojna z někoho něco vyhnala. Spojovat bronies se zženštilostí až do takové úrovně, že nás nazývají gay, to je velice povrchní. V armádě je v dnešní době hodně bronies, furries, otaku a jiných fajn lidí. Znám jednoho furríka, jehož postava je fenek (malá pouštní liška, stejně jako já Ajsmug) na internetu je hrozně milý a přítulný a přitom dělá výsadkáře v americké armádě. Jakýkoliv argument jako armáda a nebo třeba že by měl někdo jít dělat do dolů apod. je nesmyslný, protože nikdy nevíš, koho tam potkáš.
Co je víc manly než otevřeně přiznat že máš dětinský koníček a absolutně se s tím postavit proti všem předsudkům? Velká část chlapů má něco co není úplně obvyklé pro jejich věkovou kategorii/pohlaví/postavení. A nevidím nic mužného na snaze za každou cenu to skrývat s pocitem viny že dělám něco „špatného“.
(20.03.2013, 14:13)Darm Napsal(a): [ -> ]Co je víc manly než otevřeně přiznat že máš dětinský koníček a absolutně se s tím postavit proti všem předsudkům?

Nemyslím si, že přiznat se k něčemu z někoho udělá většího chlapa.. Rozhodně si tím nebudu připadat o moc lepší borec než někdo, kdo např. v případě dopravní nehody přispěchá na pomoci těžce zraněnému [spoiler: ze kterého koukají kosti], přičemž já bych se na místě asi sesypal.. Twilightoops Stát si za svým ano, ale v tomto případě to z vás nedělá superchlapa, ale naprosto normální, zdravou sebejistou bytost. To spíš ten, kdo do vás šťourá klesl na žebříčku o pár příček níž Ajsmug