Bronies.cz

Úplná verze: Posezení v Čajovně (Praha, čtvrtky)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Vzhledem k tomu že budu ve čtvrtek spát opět v Praze, tak bych snad i dorazil.
Baf, taky bych se dnes možná ukázal Pinkiesmile
Okay, rezervováno - čajovna Na cestě, 17:00 - kulatý stůl Pinkiehappy
Řítím se tam, do půl tam snad budu... Twilightsmile Už tam někdo jste?
Budu tam v šest Pinkiesmile
Zdar, tak jsem si řikal, že když bydlím v tý Praze, tak bych se mohl kouknout na nějakej ten sraz. Bohužel nemůžu v úterý a pátek večer - to mám jiné akce dlouho do večera. Nějak teď úplně nemám přehled jak to aktuálně je - kde se přesně scházíte a je problém, že mi je (pouze) 16?

Díky za odpověď a omlouvám se, pokud to je tady rozepsaný, ale na posledních stránkách jsem zatím našel jenom potvrzení/nepotvrzení účasti od někoho Rainbowlaugh .
V praze je srazů fakt hodně - tyhle čajovny, úterní a páteční hospody, občas něco neplánovaného... U většiny srazů máš na hlavní stránce napsané informace (datum, čas, místo) a není problém někomu napsat a on tě donaviguje Pinkiesmile
To že je ti 16 určitě nevadí, je tu i dost mladších, co na srazy chodí úplně normálně Ajsmug
@Dex - v tomhle tématu na začátku žádný základní informace nejsou, jenom nějaký , prý "zastaralý" jsou ve spoileru. Proto se ptám - kdy (kolilk hodin) a hlavně kde se tento sraz koná (jindy než ve čtvrtek to nejde - v úterý a pátek nemůžu Rainbowlaugh)
Sraz se vypisuje jeden až dva dny dopředu, každopádně tenhle čtvrtek maj myslím Na cestě nějakou mega akci, takže se možná podíváme někam jinam Pinkiesmile Ještě to zjistím.
Tak nové info, čajovna Na Cestě má zítra plno, takže půjdeme někam jinam, budu však v práci do noci, takže se organizace bude muset ujmout nějaký dobrovolník (hlavně rezervace), doporučil bych Liliovou čajovnu Pinkiesmile