Bronies.cz

Úplná verze: Změny sekcí na fóru
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7
Co si od tohoto kroku vedení fora slibuje? "Jen" vyhovění části veřejného mínění? :suspicious eyes:

IMO hlavní problém jsou spammeři na foru, zaspamované thready jsou až jeho logickým následkem... Jsem zvědavý na další vývoj.

BTW, jsem rád, že pod nůž nešlo více OT sekcí. Nejsme forum jen o MLP, jsme forum o bronies. A ti mohou mít (a taky mají) vícero zájmů než samotné MLP. S těmito zájmy souvisí potřeba je prodiskutovat Pinkiesmile . Takže díky alespoň za to Pinkiesmile

Terok

Applecry
Forum se strasne moc moc zmenilo, od te doby co tu jsem registrovany.
Twilightoops
(24.03.2013, 15:54)Mr.Desolator Napsal(a): [ -> ]BTW, jsem rád, že pod nůž nešlo více OT sekcí. Nejsme forum jen o MLP, jsem forum o bronies. A ti mohou mít (a taky mají) vícero zájmů než samotné MLP. S těmito zájmy souvisí potřeba je prodiskutovat Pinkiesmile . Takže díky alespoň za to Pinkiesmile

Tesat. A k tomu spamu: Boj s ním je strašně těžká věc, zvlášť u tak věkově pestré skupiny jaká je tady.
já nevím jak vy , ale podle mě se fórum vůbec nezměnilo
[spoiler: Děláte si ze mě srandu? Pinkiehappy Koukám, že sem se s počtem započítávanejch příspěvků dostal na 7. místo Rainbowhuh. Tak a teď vypadám jako jeden z největších spammerů Ajbemused.]

Vypnutí počítání příspěvků ve Fan Clubs mě mrzí, ale taky mě štvaly ty nekonečný (a většinou OT) diskuze. Pročítání nesmyslů je nejhorší možnej způsob jam mrhat časem. Vůči těm co ho tolik nemaj to je bezohledný.
Většina mejch příspěvků (zas tolik jich asi nebude) obsahuje hromadu obrázků a videí. Dával sem je často dohromady dost dlouho a rád bych je měl tak nějak z principu započítaný. Jen nevím, jestli je třeba takový promazání diskuzí a zákaz příspěvků nesplňujících daná kritéria řešením.

Vytvoření subfóra Hry je moc záslužnej čin. Hned se nám ten OT zpřehlednil.

On tu někdo vyhrožoval sebevraždou nebo sebepoškozováním? Twilightoops

Zřídil bych neveřejnou psychologickou poradnu a na hlavní stranu bych umístil info o tom kam se může ozvat se závažným problémem. Když oprávnění lidé dospějou k závěru, že to je řešení hodnej problém, tak dostane přístup do PP fóra. Nebo může být veřejná, ale jen vybraní členové budou mít právo pro zápis.

BTW do OT může kdokoliv napsat, že by se rád seznámil, co? Nebo že má problém. Jen o tom nováčci nebudou vědět a ti co tu sou dýl by to už nejspíš udělali, kdyby chtěli.
Téma poradny už nevytahujte, už tady kvůli tomu bylo dost zlé krve.
A kňourat nad tím, že se vám přepočítaly příspěvky... pokud je tohle váš největší problém, tak vám závidím.
Admini udělali nějaký krok, nehodnotím jestli dobrý nebo špatný, ale pokud je pro vás zrušení nebo přesunutí sekce tak hrozná, nezkousnutelná změna, tak klidně běžte, nikdo vás nedrží. A nebo se můžete zamyslet, proč se to stalo, začít přispívat tak, aby se tahle situace neopakovala, promluvit do svědomí "kamarádům", kteří tu spamují jak o život...
Fórum je výsledkem nějaké činnosti uživatelů, tak nekňourejte, že se z fóra stává to a ono. Děláte si to a ono sami a admini to musí nějak korigovat.
KTO ale budú tí oprávnení? Nápad je to zaujímavý, no otázkou je, kto by mal dostatočné kompetencie takto selektovať užívateľov. Pokiaľ fungovala PP, tam sa poradilo, nech šlo o čokoľvek. Konkrétna odborná pomoc sa riešila postupne.

Mondrogar

Nikdo nebudou ti opravneni. Nic jako PP uz se zavadet nebude. Byl to experiment, ktery nevysel. Pokud chce nekdo pomoct, v kazdem vetsim meste je nemocnice s psycharnou.
jaj nie, hlavne uz ziadne uzasne napady ... idealne keby do buducnosti taketo veci vznikali v offtopicu a az ked sa osvedcia tak ich davam niekam vyssie ... ale idealne radsej uz nic nevymyslat
Konservatismus je nuda. A při těhle shitstormech se aspoň ukáže kdo je co zač.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7