Bronies.cz

Úplná verze: Rwakk tvorba
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Zdravím vás milí čtenáři. Doufám že jste ještě na mě nezanevřeli a těšíte se stejně jako já na další osudy draků a jejich světa.
Po opravdu dlouhé době proto zveřejňuji v pořadí již 29 kapitolu.

K samotné kapitole. Po delší době jsme se do ní pustil a jde na ní vidět že trochu skřípe. Konečně se mi podařilo najít stále zaměstnání a s tím se také vrátila chuť psát dračí příběhy. Až díky této prodlevě jsme si uvědomil nakolik draci souvisí s mojí prací. A děkuji všem kteří nadále čekají na jejich další osudy.

Draci se po setkání s Klerikem vracejí do hnízda. Začíná noc plná děsivých snů a nočních běsů.

Draci míří ke hvězdám 29

Také vás můžu ubezpečit, že z největší pravděpodobností se již zítra objeví 30 kapitola na těchto stránkách.
S pozdravem
Rwakk
Kritická poznámka - Není třeba dávat po každé kapitole své statistiky.

Další poznámka - Konečně další draci. Moc jsem se na ně těšil a mohu tě ujistit, že to skřípání tam není vůbec poznat. Rád jsem si je přečetl. Pinkiesmile
Sice jsem vám novou kapitolu slíbil už včera, ale místo toho jsem spustil nový projekt – Rwakkovy rozhovory. Více se o něm dozvíte v příslušném vláknu.

„Draci míří ke hvězdám“ mají již 30. kapitolu s názvem „Vůdce a vůdkyně“.

Draci míří ke hvězdám 30

Zibra, Jirea, Jabel a hlavně Straz. Co ti čtyři mají společného?
Novou kapitolu napíšu, až budu mít čas. Nápadů mnoho, času málo. Zatím přeji příjemné čtení.
Tímto žádám některého výtvarníka, zda by se, se mnou nedomluvil a neudělal mi kresby k mé povídce, kterou uveřejním ve sborníku.
Doufám že tímto způsobem se mi podaří najít výtvarníka, který i něco čte v literární sekci.
Pokud bude mít zájem, ať se mi ozve.
Děkuji
Tímto i já vám přeji všechno nejlepší do nového roku. Nebudu se nějak rozepisovat. Začal jsem psát opravdu až tento rok a od té doby se toho hodně stalo. Z ignorovaného pisálka, který se stal plnohodnotnou plnohodnotnou posilou literární sekce to byla dlouhá cesta. A proto bych rád poděkoval několika lidem.
Za prvé Memphisovi, který mi dal úplně první pořádný impuls k tomu abych vůbec začal psát.
Pak to budou tito tři. Arosis, Frolda A Greytail. Opravdu vám děkuji za všechny ty rady a ochotu číst mé prvotini, ještě dřív než jsem něco vydal, jsem vše posílal vám. Opravdu vám děkuji za tu ochotu mi pomoci a ukázat na mé chyby s přešlapy. Díky tomu mé první povídky, byť nekomentované, se mohli dostat aspoň trochu na nějakou úroveň.
Pak chci také děkovat všem svým přátelům. Grizzli, Otaku, Tuxík, Vlče, Midnight a mnoho jiných. Byli jste tu pro mě když jsem to potřeboval a děkuji vám za to.
Pak jsi tu ty, Aidrien. Získala jsi mé srdce a dala mi tu šanci se stát tvým partnerem. Nejenom že mi děláš korektury, bez kterých bych se nedostal nikam, ale také jsi mi dala své srdce a to je ten největší dar ze všech. Miluji tě.
Ještě jednou děkuji Arosisovi. Tenkrát, když jsi mi hodil příspěvek do mého vlákna, jsi zabránil tomu abych přestal psát. Opravdu bych tenkrát asi skončil. Ani asi netušíš co jsi tenkrát udělal.
Pak také děkuji vám všem, co jste mi dali možnost s vámi udělat rozhovor. Díky vám jsem mohl rozjet svůj první projekt který bych rád věnoval všem autorům. Moc bych si přál, aby se objevili nový spisovatelé i čtenáři. Je to mé novoroční přání. Doufám že rozhovory, co jsem započal. Pomohou aspoň trochu s oživením literární sekce. To co se tu dnes stalo je aféra která by mohla rozházet naše vztahy ale já doufám že vše překonáme a zvládneme i sestavit Sborník, který naše dvě sekce, literární i výtvarnou, aspoň trochu sblíží.
Tímto se s vámi pro tento rok loučím a jen vám nakonec popřeju. ŠTASTNÝ NOVÝ ROK!!!!
(01.01.2014, 00:29)Rwakk Napsal(a): [ -> ]také jsi mi dala své srdce a to je ten největší dar ze všech. Miluji tě.

A já vám přeji jen to nejlepší. Důležité je přežít boje a hádky, které se vyskytují v každém vztahu, ale pokud budete i poté při sobě držet, je to jen dobré znamení. Oddanost a láska jsou tím nejdůležitějším, co nás dokáže podpořit v dobrém i ve zlém. Pinkiesmile

Šťastný nový rok. Twilightsmile

Doufám, že nastane den, kdy si na svatební hostině zadarmo nacpu břich (sakra to jsem neměl říkat, teď se moje pozvánka někde ztratí) Rainbowlaugh
Drahý Rwakku a Aidrien, I já vám do toho nového roku přeji hodně štěstí a lásky. Jsem velice rád, že jste si k sobě našli cestu a pokud by ta svatba přeci jen jednou byla, tak doufám, že tam budu na ní s vámi.
Jinak mějte i do příštího roku mnoho nápadů a inspirace. A jsem rád, že jsem pomohl.


Odesláno z mého Desire HD pomocí Tapatalk
Díky za lidi jako Ty, Rwakku, nejen za tvorbu, ale i za nápady, jak ji nabídnout dalším lidem.
Díky Tobě a Aidrien mám dobrý pocit a radost z toho, že "to jde" a že moje vlastní snaha má smysl. A to je skvělý pocit, který se mi tady jinak dostává málokdy.

Jsi inspirací pro ostatní!

Šťastný nový rok Vám oběma!
Také (opět) přeji krásný nový rok, hodně tvorby a především gratuluji k nalezení blízké milující osoby. Twilightsmile Doufám, že si budete vzájemnou inspirací a především, ať vám to pak vydrží! A chci pak vidět fotky ze svatby (jestli nějaká veselka teda letos bude). Pinkiehappy
Také se připojuji ke gratulantům. Jsem rád, že jsem ti mohl radit v tvých začátcích, protože nejenom, že díky tomu patříš k autorům, kteří mají skvělé nápady, ale hlavně proto, že jsem díky tomu měl šanci tě poznat Pinkiesmile Čili přeju tobě i Aidrien do nového roku jen to nejlepší Pinkiesmile
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46