Bronies.cz

Úplná verze: Rwakk tvorba
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Mně se osvědčilo psát v MS Wordu. Má dost schopnou kontrolu pravopisu, která vychytá i většinu čárek. A Google umí dokumenty z Office přímo zobrazit.
Mám jen problém že nedokážu vypnout angličtinu v notasu. Už jsem se díval jak a i přátelé to zkoušely a nic...jakoby prostě ten notas neuměl nic jiného. Pak mi to podtrhává všechna slova červeně. Jestly je ale něco na čárky tak to bych si to mohl sehnat. Pinkiesmile
Tvorba se pozastavuje na dobu neurčitou. Děkuji všem kteří mě podporují a doufám že se snad někdy zase dostanu k literární činnosti. Jak co bude se uvidí. Děkuji za pochopení.

Edit: Má tvorba se ted zaměří na non-pony povídku.
Přečetl jsem si od tebe první dvě díla a fakt jsi na mě udělal dojem Ajsmug Zbytek si schovám na zítra, ale určo se sem vrátím!
Před nedávnou dobou jsem dostal chuť napsat něco jiného než pony příběhy. A někdo mě inspiroval k tomu abych zkusil napsat něco o dracích.
Tehdy mě napadlo že bych draky mohl udělat podle lidí které znám a něják mě ovlivnili. Počítám je za dobré přátele a zajímavé lidi. Postupně jsem se jich ptal a oni souhlasili k mému velkému překvapení.
Pustil jsem se do psaní a pomalu začalo zvnikat něco co mě opravdu baví psát. Jsem vděčným všem těm kteří souhlasili a dali mi potřebný materiál k tomu že jsem ten projekt uskutečnil.
Tento příběch bude i nadále pokračovat a doufám že budou spokojení Pinkiesmile

Draci míří ke hvězdám
Kapitola 1-2
Kapitola 3-4
Kdy plánuješ napsat další kapitolu? Twilightsmile
Pátá kapitola je hotová ale vidám ji až bude i šestá Pinkiesmile
Draci míří ke hvězdám. 5 a 6 kapitola je na světě.
V těchto kapitolách se draci konečně dostanou všichni do hnízda, svého nového domova a můžou započnout volby o jejich vůdce Pinkiesmile
Kapitola 5 a 6

Mr.LaLike

Když sem poprvé viděl Draci míří ke hvězdám tak sem si řek Pinkiegasp........ Je to....... moc pěkně udělané líbí se mi to stejně jako všechna tvoje dřívější tvorba a pokud někdo řekne že to je nepovedené tak ať si mě nepřeje Flutterrage v decentním slova smyslu Twilightsmile
Místo draků jsem si sedl a musel napsat tohle. Dva drabbly z mého vlastního univerza.
Drabble