Bronies.cz

Úplná verze: Teens React To: MLP: FIM
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
Tarxi - to ne no, akorát že Bronies jsou v podstatě dva druhy - skuteční Bronies, a trollové, hipsteři. A ač je to škoda, tak pokud tyhle děcka potkají tu druhou skupinu, jen to uškodí té první Pinkiesmile
Ale to je holt riziko obrovského fandomu
No já až tak překvapen nebyl. Vlastně jen černým bratrem, protože afroamerická kultura a afroameričani jsou obecně pověstní svou intolerancí snad ke všemu a jediný kdo je schopen tolerovat (a je samozřejmě bez kontextu jako všichni ostatní a není brony) je 'nigga brotha'? Pro mě osobně docela šok. Asi budu muset přehodnotit svoje názory na některé afroameričany. Ale jinak názory a postoje od jistých lidí nejsou vůbec žádným překvapením. Dle mého názoru to dopadlo ještě docela dobře. Zkuste vytáhnout u nás kopu nějakých lidí z ulice a zeptat se jich podobně na názory, tak jako to dělají ti dva bratři. Garantuju vám, že v místech kde žiju já by ta show notně zahrnovala násilí a nebo bych se smíchy sválel pod stůl.

(18.01.2012, 13:01)John Beak Napsal(a): [ -> ]Hrozně mě zklamala taková ta pěkná holka, když řekla, že by s broníkem nechodila.

Twilightblush Ty asi nemáš moc zkušeností s (namalovanýma) blondýnama s modrýma očima, že? Já sleduju kanál bratrů Fineových už nějakou dobu a mám pocit, že Madison je kapitánka týmu roztleskávaček.
Pinkiegasp Rainbowlaugh
Špatná volba hudby na konci...hoooodně špatná Rainbowlaugh
Fasten your seatbelts Twilightsmile
Stejné reakce mají lidé z mého okolí. Rainbowlaugh
Tady dávám odkaz na příspěvek s překladem, který jsem vytvořil (časy s pomocí uživatele Alpha)
http://bronies.cz/Vlakno-Anti-brony-disk...0#pid81220
Stran: 1 2