Bronies.cz

Úplná verze: Třebíčské srazíky
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Od začátku srpna budu moct jen na víkendy, takže je mi to vcelku jedno, kdy to bude, jen se to nesmí krejt s jinými srazy (Velkej Brněnskej, Hradecká V8, 5th F-Body Czech Session...).
A 4kolovej povoz bude během pár dní legálně provozní, takže můžu dojet i jím. Twilightsmile (už slyším Radmena, jak jásá... Rainbowlaugh)
Taky bych byl až pro to září
Bouri: No už bylo načase, aby jsi přijel...
Nasel jsem volne datum. 16 - 18. 8. 2013. Co vy na to?
Tam je velký brněnský sraz...
KRAJKHOUR: Opravdu úžasné volné datum... Rainbowlaugh Kde jsi ho našel? Neukazoval jsi mi náhodou toho 7./8. června, jak jsem byl u tebe, že už máš termín brněnského srazu v diáři? Ne, nechci být zlý... pro mě za mě se to klidně může spojit a můžeme ten Třebíč udělat jako before/after party, ale budou mít ostatní tolik času, co já?

To září by mi vyhovovalo, ale pokud by to náhodou padlo na středu 7.9., tak bych to potřeboval vědět řekněme dva týdny dopředu. Abych měl čas si přesunout jistou důležitou schůzku na dřívější termín.
Muj kalendar se ridi prevazne datumama v kalendary na forum a pak v tematech. Protoze jsou jsou nektery organizatory neporadni tak nezapisuji datum do kalendare. Uz jsem na to nekolikrat upozornoval a vypada to ze to pomohlo jen docasne.
Taky jsi to tam mohl napsat sám do toho kalendáře. Rainbowwild Já mám totiž strašně moc času a na všecko myslím Pinkiecrazy Ajbemused
A já třeba až do dneška neměl ponětí, že tady nějaký kalendář máme.
Zdravím, tak jsem slyšela super reklamu na Třebíčský sraz (a video hovoří za vše) Rainbowlaugh . Ráda bych se taky někdy zúčastnila, ale chápu, že vzhledem k omezenému prostoru se možná nevejdu.

Kdyby náhodou někdy bylo místo a měla bych zrovna čas, určitě bych se ráda objevila Twilightsmile
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19