Bronies.cz

Úplná verze: Sraz v Plzni (bowling)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Fasty + jeho jeden kamarád > z Plzně
120 % příjezd
Všechny mám již zapsaný a píšu ještě nějakým lidem,jestli by nejeli (kdyžtak je připíšu kdyby někdo chtěl).
Podle mého názoru by byla lepší ta jedna dráha,navíc nás takový masivní počet určitě nebude (+ někteří možná ani nepřijedou) a ruce nás určitě bolet budou Pinkiehappy (já teda nikdy bowling nehrála..snad neudělám bronies ostudu Rainbowlaugh ) a.. přibližný čas začátku srazu.. by byl..tak..v 5?..a konec?
Mno s koncem je to trochu problém. Na běžných srazech není problém táhnout to dokud nás z hospody nevyhodí oknem. Tady se schází trochu jiná věková kategorie a navíc noční rokycany jsou problém samy o sobě.

Půjde hlavně o možnosti dopravy. Z Plzně se pravděpodobně pojede dvěma auty, ale problém bude spíš s lidmi dojíždějícími vlakem přímo do Rokycan.
Nu já tak počítal se shromážděním lidí na nádraží okolo 4 .. čekat tam tak max. půl hoďky na zbytek .. a konec bych viděl tak na 8-9-10, taky záleží na tom, jak to bude postupně umírat..Rainbowlaugh
Yep..a záleží i podle lidí,kdyb udou chtít odjéct a jak si chystají odjezd Rainbowlaugh
No, jesli me tata pusti, tak nejspis pojedu vlakem tam i zpatky Pinkiesmile
EDIT: Bowling sem v zivote nehral tak bych rek ze staci jedna draha Rainbowlaugh
Vím že to mnoho z vás potěší, ale nedostavím se, jelikož všechny moje úspory padají na Festival Fantazie...a rodiče už mi nechtěj dát víc, tak někdy jindy, jo? :p
Okay,škrtám tě..
Ghost: jo jo .. já mám strach,že to tam rozbourám Rainbowlaugh
Sissi: Tohle zrovna nebude finančně moc náročná akce. Pokud budeme na jednej dráze, tak se cena velmi slušně rozpočte. Pak už je jen na tobě, kolik toho propiješ.

Dbleki: Proto jsou po stranách ty žlaby Twilightsmile
Yep..Twilightsmile ..btw k tomu přijezdu Sissi ona nepojede kvůli financím,ale něčemu jinému..no..to tu rozebírat nebudu Twilightsmile.Každopádně doufám,že Ti nebude Claymone tak příliš vadit mladší věková kategorie účastníků Rainbowlaugh (vyjm.kotyze a Azazela)
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25