Bronies.cz

Úplná verze: Pražské podzemí!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
No, to bude super Rainbowlaugh 18.6. praha, 19.6. plzeň, 20.6. druhá plzeň Rainbowlaugh

Ale jo, stojí mi to za to Rainbowlaugh
(22.05.2013, 22:00)Xin Napsal(a): [ -> ]Seznam účastníků:
...
6. Bouri
...
Cože? Já se nehlásil, dyť nejsu ani z Práglu... Rainbowlaugh
Není to spíš Bori?

Dík Foxtrotovi za echo...
juu podzemi ^^ skoda, ze nemam gumaky, ale to se prezije Rainbowlaugh

jestli to vyjde casove, tak bych taky sel ^^
@Foxtrot, Bouri
Pardon. Chybička se vloudila. Rainbowlaugh Myslel jsem Boriho.
Kdyz tady ctu ty problemy se svetli a navigaci a moznosti se ztratit.. nepremysleli jste o vyuziti glowsticku?

Jasne zari zhruba 2 hodiny, pote jeste 4-6 hodin celkem jasne a dalsich 20 hodin uz jen slabe vydavaji svetlo, ale porad to je vyborna moznost identifikace kde se vsichni nachazeji.

Stoji kolem 11Kc/ks se snurou ty 6" palcaky, castecne plavou, je to docela pevny plast, netoxicke, da se tim oznacit bud cesta ci lidi/vybaveni. V praze jsou 2 eShopy takze se to da i vyzvednout bez postovneho =)
Ono to neni zas tak hrozný. My tam poprvý lezli jen se svíčkama a sirkama a vraceli se po hmatu. To spíš Xin chce mít jistotu kvůli nezletilejm, a nedivim se mu.
@Zmok
Přesně tak. Zas tolik odboček tam není.

@Melgarh
To zní velmi zajímavě. To by tam dole mohlo vypadat velmi pěkně! Twilightsmile
Odboček je tam pár, a všechny slepé. Já je prolezl všechny. Pokud do nich někdo chtít lézt nebude, není problém na něj v hlavním tunelu počkat než se vrátí a řvát na sebe - hlasy se tam odráží celkem daleko. Jediné opravdové nebezpečí jsou 2-3 místa, kde je bazén a je třeba ho přejít lávkou na boku, jinak nic nehrozí. Je tam celkem dost poklopů od kanálu, vylézt se však dá až na konci, neb jsou všechny zarezlé. Po asi 1/3 cesty se tunel rozšíří a nutnost být skrčen přestává být realitou. Tunely jsou čisté, mnoho havěti ke spatření tam není, pouze občasné pavučiny na stropě, žádné však jež by překážely. I jedna jediná baterka na skupinu by nejspíš stačila, o zdroje světla není třeba se až tolik strachovat, i tak by však každý měl mít svůj vlastní. Mobilní signál se dá chytit, tunely jsou jen pár metrů pod zemí. Pokud by si to někdo rozmyslel, není problém se s ním vrátit stejnou cestou. Jen upozornění: úvodní čast KLOUŽE, jde se skrčen po straně s vodou uprostřed, proto ušpinitelné oblečení + dobrá obuv.

And:

It´ll be so much FUN!!! Pinkiehappy Pinkiehappy Pinkiehappy
Teď jsem o tom povídala Tátovi, tak by měl taky zájem se zúčastnit. Rainbowlaugh Sice nevím, zda-li jsou pořád volná místa, ale kdyby něco, tak ho hlásím alespoň jako náhradníka. Pinkiesmile
Hmm 18.6 asi určite nemůžu ... u mě je to kvuli praci v tydnu dost nemožné ... :-(
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10