Bronies.cz

Úplná verze: Pražské podzemí!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Tak.

Před nějakou dobou jsem byl dotázán, abych tento topic vytvořil. Jelikož jsem udělal maturitu (yay!) tak mám konečně čas to z-organizovat.

O co jde? Jedná se o "Urban Exploring". To znamená prozkoumávání Prahy! Pinkiesmile V tomto případě se jedná o motolský potok. Než napíší cokoliv dalšího. Není to nebezpečné, pokud budou všichni poslouchat a nebudou kravit!. Akce by byla pro 15 lidí top. (Možno opakovat, ale nechci tam naklusat s 30 lidmi a vrátit se s 15.)

Chcete ochutnávku? Co tam dole můžete najít? Pokaždé to je něco jiného, ale tohle by vás mohlo navnadit.

Je to opravdu výborný zážitek! Tam dole to je jiný svět! Všudypřítomná tma, stíny hrající si s vaší hlavou.... a močení přímo do kanálu! Rainbowlaugh


Ano. Můžete v tomto videu zahlédnout i Iluzona. I takový expert jako on to přežil, takže se není čeho bát
Ilustrační fotka! Rainbowlaugh
[Obrázek: iluzon.jpg]

Výprava nám zabere tak 2.5 hodinky. Doporučuji s sebou dobrou baterku. Nám minule 3 ze 7 chcíply během cesty. Toto je velmi nepříznivá skutečnost, jelikož jediné světlo je na začátku a na konci. Většinou těch poklopů se nedá vylézt a věřte mi... Tam dole se nechcete orientovat jen hmatem.

Akce se bude konat 26-27.6

INFO:
Předem se omlouvám, ale budu brát účastníky pouze nad 15 let. Přeci jen se nejedná o procházku parkem. Avšak nezoufejte, pokud by byl zájem, tak to můžeme udělat jako akci rodiče + děti. Což si moc dobře nedovedu představit, ale svět je podivné místo.

Pro účastníky v rozmezí 15-17 let. Prosím, napište mi nějaký kontaktní údaje (Preferuji mail, ale popřípadě i číslo bude stačit) na vaše rodiče. Rád bych od nich měl potvrzeno, že o akci vědí. Jde jen o bezpečnostní doložku.

Pár pravidel k již zmíněné bezpečnosti:
1. Všichni budete poslouchat mě, nebo Průvodce. (Kterého vám později přestavím) Pokud Někdo bude dělat bordel, bude z akce vyhozen a doprovozen ke vchodu.
2. Nikdo nebude opouštět skupinu POKUD nedá vědět kam jde! Dole se lehce ztratíte a hledat vás tam bych opravdu nechtěl. Rainbowlaugh Neznamená to, že si to tam dole nemůžete projít, jen nechci, aby se někomu něco stalo.
3. Neberte si drahé věci. Dole se 100% namočíte. (Podle toho jak dlouho po dešti půjdeme) Můžu doporučit vysoké nepromokavé boty, nebo obuv o kterou se nebudete bát, když se namočí. To samé platí o oblečení. (Je to podzemí proboha) Foťáky jsou vítaná věc, avšak berete si je na vlastní nebezpečí (Zase varuji. Voda!)
4. Každý si sebou vezme alespoň 2 zdroje světla. Není nic lepšího, než když vám dole zhasne světlo a vy jdete podle hmatu. Opravdu lahůdka. Pinkiesmile
5. Elektroniku jako takovou možná radši nechejte doma. Dole stejně není signál A nachází se tam VODA!

Možná bych ještě upozornil, že pokud tu máme někoho s Klaustrofobií. Prvních 30-45 minut se jde v nízkém tunelu, pak už je to lepší. (Široké tunely a vyšším stropem) Pokud má někdo respirační problémy, tak bych je chtěl upozornit, že dole se normálně nevětrá. Vysoký vlhkost vzduchu/Možný zápach hnijícího bahna/Plíseň.

(Další body budu připisovat, až si na ně vzpomenu. Rainbowlaugh)

To je prozatím vše. Update bude na denním pořádku.

Peace out!

Seznam účastníků:
1.Xeelee (Potvrzeno)
2.Weredragon(možná)
3.Bori (možná)
4.Illindor(?)
5.Gholemcz
7.Farglider(Možná)
8.Nasut
9.The Kubajs
10. Ajajaj (potvrzeno)
11. Frolda (potvrzeno)
12. Ghormoon
13. Tatínek Ajajaj (potvrzeno)
14.
15.

Náhradníci:
1.
2.
3.
4.
5.
Count me in! A vem plynový masky Rainbowlaugh
Pokud nebudu nejmladší zúčasněný, tak tam jdu taky!

Už dlouho si to chci zkusit Rainbowlaugh
Co to znamená "Nejmladší"? Pinkiesmile
My tam lezli když nám bylo dvanáct.
A kdy že to bude? Rainbowlaugh
To se ještě dohodneme Pinkiesmile

Nejlépe po nějakém delším suchém období Pinkiesmile
Mno rozhodně to zní zajímavě. Dejte vědět na jaké to je datum. Twilightsmile
Už když jsi o tom mluvil, tak mě to zaujalo, takže tam jdu taky. Pinkiesmile
Šel bych ale bez data a místa se nerozhodnu.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10