Bronies.cz

Úplná verze: Arrow - seriál
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.

Cailean

Seriál, který je volně podle komixu DC - Green Arrow. Naštěstí v tomto seriálu mu nekryje záda ani superman ani flash jako je to ve Smallvile. Ale objeví se tam i ostatní postavy inspirované DC jako Deadshot, Deathstroke a částečně i verze Flashe(který je zde jen obratný chlápek) a samozřejmě Dark-archer. Celkově se drží jakš takš reality - žádné nadpřirozeno, jen přehnané akční scény Pinkiesmile.

Stručně zápletka - Oliver Queen je syn milionáře Roberta Queena. Se svým otcem se vydá na výlet po moři, ale loď stroskotá a Oliver na 5 let uvízne na ostrově. Po pěti letech se vrací domů odhodlán splnit slib daný otci a to zničit všechny, kteří otrávili jeho město. V tomto úkolu mu pomáhá seznam jmen, který získal od svého otce.
Naskrz epizody probíhají vzpomínky na události které se odehrály na ostrově, což postupně odkrývá Oliverův příběh jak se z rozmazleného dítěte stal muž.

Osobně ten seriál zbožňuju. Komix jsem nikdy žádnej nečetl a ani nehodlam číst. Zajímá mě jestli ještě někdo tady tento seriál viděl a co si o něm myslí.

Předběhl si mě, chtěl sem to doporučit já! Seriál je to hrozně dobrej! Nepokračuje v příběhové linii komiksů, ale drží se jich! Seriál je jeden z nejlepších za poslední dobu!
Chcel som si to pozrieť aj predtým no nebol čas... niekedy sa k tomu dostanem bo ma to zaujalo :p