Bronies.cz

Úplná verze: MLP: Fighting is Magic
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
asi tak nák tak dlouho sem se na tu hru těšil a ted tohle Hasbro má serial kterej učí milovat a tolerovat ale sami by potřebovali dávku lásky ale tohle je dost drsný Hasbro už si z nás opravdu dělá pr*** Twilightangry2
http://www.youtube.com/watch?v=UPRnu8rv_IU
Munies, son. Munies
autoři byli už tak daleko, doufám že něco vymyslí a pak to vypustí přes torrent
Popravdě jsem se tak trochu bál, že se tohle stane sotva bylo Fighting is Magic ohlášené na EVO, přece jen u těchto projektů je během vývoje lepší zůstat hezky při zemi a příliš nepřitahovat pozornost oka Sauronova.
No, musíme doufat, že se jim povede nějak se domluvit. A přitom řešení by nebylo zas tak z ruky, stačilo by aby Hasbro vzalo Fighting is Magic jako oficiální hru, mohli by z toho vytřískat i nějaké peníze, které si myslím, že by lidi byli za tak kvalitní hru ochotní zaplatit a všichni by byli šťastní.

No v tom nejhorším případě už se Mane6 kdysi vyjádřilo, že má nápady i na zcela vlastní projekt, tak kdyby Fighting is Magic nevyšlo, tak snad aspoň to co se naučili uplatní v originálním výtvoru.
Mne je len jedno divné... To zistili až teraz že sa ta hra vyrába ? pár mesiacom pred releasom ??? Tí ľudia na nej makali vyše roka a ony ich seknú tesne pred dokončeným ! To je už na cvokára toto !
To je běžná praxe.
(09.02.2013, 15:15)ZoidySVK Napsal(a): [ -> ]Mne je len jedno divné... To zistili až teraz že sa ta hra vyrába ? pár mesiacom pred releasom ??? Tí ľudia na nej makali vyše roka a ony ich seknú tesne pred dokončeným ! To je už na cvokára toto !

No nebylo by to divné, kdyby se o tom dozvěděli a zatrhli to až teď. Přece jen chvilu zpátky bylo ohlášeno, že Fighting is Magic by se mělo ukázat na světovém šampionátu v bojových hrách, něco takového ti celkem dost zvedne publicitu jak v tom pozitivním tak v negativním světle. Ale co já vím, tak Hasbro o Fighting is Magic vědělo už nějakou dobu, ale nechávali ho být. Tak proč se rozhodli právě teď?
Cosi jsem taky slyšel, že teď v roce 2013 byly nějaké změny v copyrightech v USA, ale osobně tyhle věci nesleduji a nevyznám se v nich, takže vážně nevím co je na tom pravdy a jak moc to na tomhle má podíl.
Tohle je teda sviňárna ... lidi na tom pracují nějakou dobu a pak jenom přijdou a řeknou NE ?
Lidská logika nezná meze...
Já opravdu doufám, že oficiálně se jejich tým rozpadne a zanechají všechnu práci na projektu atd., a pak to dokončí a leaknou to. Nebo alespoň nějakým způsobem leaknou tu stávající verzi (samozřejmě tak, aby se nedostali do potíží).

BTW čtu si spiklenecké teorie o tom, jakými všemi způsoby by se to dalo provést.
BTW kdyby měl někdo zájem, tady je dřívější leak
http://thepiratebay.se/torrent/7499147/F..._EVO_build
já doufám že to jakože leakne a bude se to potichu šířit přes torrenty, ta testovácí verze se dá, ale rád bych si zahrál za celou mane6
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29