Bronies.cz

Úplná verze: Legends of Equestria (Equestria Online)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ely: To se "vymazat nedá" ono to taky není až tak přesný požadavek, že o nic míň nebude fungovat. Jen doporučuju před hraním vypnout programy, které nepotřebuješ (internetový prohlížeč, skype a tak podobně) to uvolní víc paměti pro hru.
jo, typ windowsu jsi napsala správně, jen to nejsou sedmičky ,ale staré XPčka, ale ty mám tady na počítači dodnes a minulou betu LoE jsem na nich hrál, takže no prob.

Jen nevíme ten typ procesoru, no. Ale mělo by to jakž takž fungovat na všem kromě starých kancelářských celeronů nebo sempronů, takže máš šanci Rainbowlaugh
Ty jsi zlatko, děkuji moc.Pinkiesmile Snad to pojede, minule mi to nefačilo, tak snad teď jo.Rainbowlaugh Těším se.
No neviem keď ti to minule nešlo neviem či ti to teraz pôjde lepšie(pochybujem že by tú hru až tak optimalizovali Twilightoops)
Prosím mohol by tu niekto povedať kedy budú servery otvorené CZ/SK + časový posun?
Co to vlastně teď vydávají? Zase nějaký betatest ?
Mám poslední dotaz a pak už dám pokoj... Mám před sebou otevřenou stránku se stahováním a nevím si rady, na jakou z těch sedmi, nebo kolika ikonek mám kliknout. Poradíte, prosím? + Jsem už jeden zkoušela a psalo mi to, že google to nemůže zkontrolovat, jestli je to bez virů. Proto bych se chtěla optat vás, bronies, kteří už jste to stáhli, jestli je to bezpečné?Pinkiesmile Děkuji předem.
To záleží od tvojho OS (operačného systému) napríklad ja som sťahoval windows x86 ( to v strede )
A když mám Windows XP?
1) Převedeno na GMT+1 se jejich servery otevřou v 6:00 v pátek.

2) Jo, v podstatě je to betatest. Hra není ještě dokončená, ale oni nám na víkend servery otevřou ať si to můžeme vyzkoušet. Servery se zase zavřou v 6:00 v pondělí.

3) Vzhledem k tomu, že klasický download je přetížený, tak doporučuji stáhnout a použít torrent. Můžeš ale počkat do zítra a třeba to už půjde stáhnout.
Protože většina lidí má 32-bit operační systém, tak si stáhni soubor "LoE - Ohayocon 2014 - windows x86.zip.torrent". Pro jeho spuštění je potřeba program uTorrent, tím pak začne stahování.
Pokud nevíš jak se používají torrenty, tak je mi líto, ale v tom případě bude asi opravdu jednodušší počkat (nebo tady někdo napíše návod).

PS: Snad dokážu nastavit ten XSplit a bude z toho i livestream Rainbowlaugh
Wow, děkuji moc. Twilightsmile Já si asi počkám na ten zítřek.