Bronies.cz

Úplná verze: Brony: The Movie
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3
Narazil jsem na čerstvý trailer na film/dokument o bronies z pohledu Ashleigh Ball, dabérky RD a AJ. Vypadá to moc příjemně!

Zde je trailer
Vypadá to hodně podobně předešlému dokumentu, ale doufám že se dozvíme i něco víc.
Prý to bylo drženo v tajnosti. Je to dělané profesionály (jak je vidět), prý si je zavolala sama Ashleigh, aby jí na BronyConu točili. Zatím to nemá stanovené datum vydání.

Tu definici bronies vzali z internetu, chtějí otestovat, zda-li je to pravda či ne.
Presne ako tam bolo povedané, bronies je banda ľudí ktorí potrebujú aby dačo dalo ich životu zmysel. Asi si to ani sami neuvedomujú, ale tým je povedané absolútne všetko! Neviem, mne to v ušaich znelo dosť ponižujúco, a v podobnom duchu sa bude pravdepodobne niesť celý dokument, takže si ho zrejme nepozrem, tak ako som si nepozrel ani žiadny z predchádzajúsich dokumentov.
Preboha, veď SOM brony. Nie taký typický, ale stále brony. Sa čudujem že tomu venujete toľkú pozornosť, myslite že psy by niečo získali pozeraním dokumentu o psoch?
A sakra... další dokument?
No, podle traileru to vypadá, že opět pečlivě vybrali jen to, co se jim hodí do krámu, stejně jako v případě prvního dokumentu.
Navíc z toho mám nepříjemný pocit, že si někdo potřebuje udělat reklamu. Tak se "svezeme" po vlně úspěchu prvního BronyDocu.

Myslím si, že je to trochu s křížkem po funuse, protože bronies v dnešní době už nejsou kontroverzní, ale mainstream (je to vidět i zde na foru).
Já bych s tím hodnocením tak neukvapoval. Každopádně jako u jakýhokoliv dokumentu, vždycky dojde k "naklonění" do určitého směru, tomu se jen velmi těžko dá zrabránit.
Dalo by se to přirovnat k teorii automatického řízení (TAŔ), kde jsou celkem 3 možné varianty jak se systém (dokument) bude chovat: stabilní, mez stability, nestabilní.
Výstup systému pak závisí na nastavení konstant regulátoru (režie dokumentu), ale to bych zacházel do velkých podrobností TAŘ. Nicméně na dokument se určitě kouknu, zatím nevypadá vůbec zle.
Kosay, to mne podobné dokumenty, pokud to není jen bezbřehá oslava bronysmu, docela zajímají. Zvlášť, pokud se to opravdu ponese v duchu "bronies je banda ľudí ktorí potrebujú aby dačo dalo ich životu zmysel". Což dává větší smysl, než nějaké "super mega seriál mění osobnost lidstva k lepšímu".. Osobně mám dokumenty, které se negativně opírají do oblasti mého zájmu, dost rád, protože to člověku může rozšířit obzory (nesmí jít ale o obyčejný hate). Zato dokument ukazující lásku a jen to krásné člověka akorád nas**re, protože z toho pak má jen dojem "hm, to jsem se toho fakt dozvěděl" Twilightoops Chce to něco, co se nedá najít na netu, opravdový rozbor, kvůli kterému bych musel nechat zadat studii u bandy psychologů a dalších vědátorů..
Mne nevadí negatívne vyznenie dokumentu, pokiaľ je to nejako odargumentované. Je milión argumentov prečo je bronysmus "divný", tak isto ako milión protiargumentov. Umenie je však do dokumentu dostať čo najobjektívnejší obraz, inak to bude buď reklama na bronies, alebo zostrih zakomplexovaných outsiderov ktorí si vedomím, že patria do brony komunity, nahrádzajú niečo, čo im v reálnom živote chýba a dávajú to najavo fatením sa v ružových kostýmoch, čo vyznie dosť smiešne, až tragicky.
Ale prosím, akceptujem a pripúšťam aj to, že byť bronym môže asi byť proti zopár zásadám zdravého rozumu a heterosexuálnej orientácie Rainbowlaugh , ale pointa môjho predchádzajúceho príspevku bola tá, že neviem si v praxi predstaviť, čo by dokument o bronies mohol bronymu reálne dať, keďže samotný bronismus sa v kuse rozoberá a anyluzuje samotnými bronies. Preto sa čudujem že tomu venujete toľko pozornosti. Twilightsmile
Zase dokument o bronies ? zase ? ... ... ...
Souhlasím s prvním odstavcem kosayova elaborátu, bohužel tohodle se bojím taky. Že to bude buď "podívejte se, jak jsme úžasní, lepší, veselejší, větší atp. než jakýkoli jiný fandom" nebo naopak (použiji "nadávkový" výraz) "so much autism"...
Stran: 1 2 3