Bronies.cz

Úplná verze: Pravidla pro formátování textu
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7
Ou jej... Právě jsem dočetla všechna ta pravidla (původně jsem hledala nějaký návod pro tupé, jak se literární dílka k příspěvkům vlastně přidávají, páč zatím neumím vytvořit ani fungující spoiler  Twilightblush ) a moje kuráž sdílet něco ze své písmotvorby je zase o dost menší, protože jsem sice s oblibou tvůrce, ale po technické stránce jsem dost neschopná  Twilightoops (vše píšu na papír a už jen přepisování do PC je pro mě hrozná otrava... Pinkiesick ) . Za mých "mladých let", kdy jsem byla členkou redakce školních novin, počítače prakticky ještě nebyly v oběhu, takže jsme všechny články psaly krasopisem na papírky, které jsme pak lepili na A4 a množili ofocováním na kopírce  Rainbowlaugh
Jen jdi do toho. Lidí co píše rapidně ubylo a každý nový je vítán.
To že se ti toho zdá hodně je pravda, ale věř, že pokud tam budou odstavce, tak to pro začátek bohatě stačí. Nikdo po tobě nechce, aby jsi tu předvedla mistrovské dílo. To zde nepíše nikdo.
Navíc je zde pár lidí, kteří ti jistě pomůžou s korekcí, když se jich zeptáš. Na tom také není nic těžkého. Já sám potřebuji pomoc hned dvou lidí, abych vůbec mohl něco zveřejnit Rainbowlaugh. Až natolik je má gramatika hrozná.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7