Bronies.cz

Úplná verze: Kikyo - Můj temný koutek
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3
Tak jsem se rozhodla, že něčím taky přispěji. Jelikož jsem se psaní věnovala hlavně v minulých letech, budou to většinou kousky starší (které ještě musím nějakým způsobem opravit, upravit a pak to sem budu postupně dávat), ale chystám se znovu začít aktivně psát, takže se snad dočkáme i nějaké té MLP fanfiction.

Originální tvorba:
Koťátko - relativně čerstvá záležitost, inspirovaná rozchodem...

Světlo a temnota - (15+) pár let stará povídka, jen jsem jí trochu opravila a upravila, je to zkrátka milostný příběh, mezi dvěma ženskými anděli, kdo nemá rád špatné konce, ať raději nečte

Cizinec - pár let stará povídka, psaná ještě za pubertálních let, jde to v tom vidět Rainbowlaugh veselá fantasy jednorázovka aneb čím vším si člověk musí projít, když prohraje sázku

Žij i za mě Sis - taky starší kousek, krátká upírská romance (smutná), nutno podotknout, že to bylo psáno ještě před Twilight šílenstvím Rainbowlaugh

Dži 1. kapitola - velice stará povídka, možná jedna z mých prvních, když mi bylo cca 15 Rainbowlaugh je to fantasy, zatím jsem opravila jen 1. kapitolu, je možný, že tam najdete hodně chyb, ale snažila jsem se opravit, co jsem viděla

MLP - original characters

Precious (pouze na vyžádání) - (15+) naprosto spontánní záležitost, prostě jsem měla chuť něco napsat a tohle se mi nějakým způsobem dneska urodilo v hlavě. Je to krátká povídka o posedlosti, ochucená trochou násilí (doufám, že tím nikoho nepohorším)
*clap clap clap*
Skvělé. Pinkiesmile
Moc pěkné dílko, které se dá aplikovat na pár životních situací (ten rozchod tam jde poznat)
Těším se na další tvorbu. Pinkiehappy
Smutný příběh, jakožto milovník koček na mne zapůsobil. Nepíšeš vůbec špatně, je to celkem dobré.
Ovšem škoda z tím koťátkem, jak jsem říkala smutný příběh Pinkiesad2
Ovšem je mi líto i toho, podle čeho si to psala. Jen mě trochu mrzelo, že kočka potom čekala čekala až sama umře.
Je to jinak krásný.
Jsem zvědavá na tvoji další tvorbu.
Ach můj bože, skoro jsem při čtení brečelFluttershbad
Z přiběhu jsem pochopil (snad i správně), že ty máš být koťátko, Pán je přítel a nové koťátko je jeho "nová" přítelkyňe. Jinak, moc pěknýTwilightsmile , už se těším na další tvorbu.
Koťátko
Melancholický příběh poukazující na krutost vztahů a teď nemyslím jen ty vážné, ale i přátelské. Během čtení vytkvěla otázka: "Co bylo příčinou, že se dva k sobě velmi blízcí tvorové zničeho nic rozejdou?" - odcizení, aneb potomek ukrutnosti samotné. Padne na nás jak blesk z čistého nebe a ani pořádně nechápeme, co se vlastně děje. Náhle se ze dvou lidí, kteří společně trávili volný čas, bavili se, plakali, byli si vzájemnou oporou, stanou nepřátelé největšího kalibru. Nejsmutnější na příběhu bylo, že vypovídá o pravdě.

Kritika:
Oceňuji užívání patkového písma, na které jsem já ve svých počátcích kašlal. Dalším plusem jsou odstavce. Text se mi jevil vcelku přehledný. Problém se vyskytl s opakováním slov, což místy kazilo dojem, občas bafl nějaký překlep, ale to se stává každému. Přišlo mi na škodu, že povídka byla krátká, rozhodně šla více rozvinout.

Ovšem chápu, že původním cílem nebylo napsat dílo k publikaci, ale dostat ze sebe pocity - k čemuž přihlížím.

Za sebe:
Nadšen a tudíž se těším na další příběhy Pinkiesmile
Poslouchejte bando, pokud v příspěvku komentujete něco k dílu a příběhu, tak to dejte do spoilerů, docela dost jste mi zkazili dojem, když jste vyzradili konec.

Neplatí pro Zagami a Tuxíka. Ti to neudělali Raritywink

Ještě krátká odbočka - Je Calibri 11 patkové písmo? Hm..není. Nevadí Rainbowlaugh.

Tuxík: Vidíš? Moje modlitby byly vyslyšeny. Konečně se opět objevil někdo, kdo na foru nepíše svoji první tvorbu, ale umí i něco z dřívějška.

Příběh potěšil jak mé oči písmového znalce, tak i jako požitkáře příběhů. Nebylo místo, kde bych se třeba nudil nebo přeskakoval, protože se mi to nelíbilo a tak. Jsem opravdu nadšen Pinkiesmile
Tohle jsem neměl číst. Je to skvělé ale neměl jsem to číst. Ne teď.

Je to krásně a čtivě napsané. Nikde to nevázne a nějak jsem to bral jako skutečnou událost která byla převedena do čtivého příběhu. Pocity autora na mě křičeli s každým slovem.

Píšeš krásně a dobře. Určitě líp než já ale uvidíme jestly opravdu budeš psát i dál a možná se dostaneš i k té pony tvorbě. Jestly udržíš laťku tak mě to možná až zničí Rainbowlaugh
(20.08.2013, 09:16)Rwakk Napsal(a): [ -> ]Je to krásně a čtivě napsané. Nikde to nevázne a nějak jsem to bral jako skutečnou událost která byla převedena do čtivého příběhu. Pocity autora na mě křičeli s každým slovem.

Ono to totiž tak trochu je podle skutečné události a je to upřímné dílo, které bylo psané se všemi těmi pocity, jež by z toho měli na čtenáře působit...

Každopádně děkuji všem za kladné ohlasy Pinkiesmile v mojí starší tvorbě mám spíš různé fantasy povídky veselejšího charakteru. Smutné píšu většinou jen úvahy/zamyšlení (nebo jak by se to dalo nazvat).
Přečetla jsem tvé Koťátko a po formální stránce nemám co vytknout. Občas ti tam ujela čárka, ale to není nic, za co by se měla trhat hlava.
Co se týče příběhu, chytlo mě to za srdce. Jen tak dál. Zajímaly by mě i další tvoje povídky.
Dobrá přečetl jsme koťátko a text ti sedí. je to smutné hezké a donutí to člověka přemýšlet. osobně ale takové příběhy nevyhledávám. Ale opravdu je to velice nadějné. na čem pracuješ dál jestli se mohu zeptat?
Stran: 1 2 3