Bronies.cz

Úplná verze: Shadowbolts: Hra stínů
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Shadowbolts: Hra stínů

"Hra stínů" se odehrává dva roky od událostí "A Dark Sky" od MetalHooves, který je k přečtení na equestriadaily.com. Bez něj nejde děj plně pochopit. Charaktery (viz obrázek na onom odkazu) byly zachovány i v tomto příběhu. "A Dark Sky" obsahuje násilí, sex a vraždy, chování všech postav je motivováno výlučně nenávistí. Hra stínů se snaží popsat i jiné vlastnosti postav, temných témat se nezříká zcela, ale používá je jen v množství nezbytně nutném.

Dodatek: CertainityPrinciple z deviantarts se také inspiroval touto povídkou a vytvořil tuto flashovou hru- viz úvodní odstavec spoileru ve Hře stínů (česky) nebo druhou část první kapitoly A Dark Sky (anglicky) od místa Stratus remembered the first time he saw her.
Nepustila jsem se do čtení, ale po zběžném přelétnutí očima to na mě působí, jako by ses nemohl rozhodnout, jaký typ odstavců použiješ - jestli nulové s mezerou mezi jednotlivými odstavci, nebo klasické, ale ty pro změnu vypadají, jako by tam nebyly vůbec. Plus by bylo vhodné zarovnat do bloku.
  • odstavce... checked!
  • zarovnání do bloku... checked!
  • double check the check list... checked!

Dík, vypadá to tak o dost lépe Twilightsmile Možná bych mohl zařadit ještě třetí část pojmenovanou "Lorem Ipsum"...
Ano, rozhodně to vypadá lépe a už to neodrazuje od čtení.
Je ovšem dost nevýhoda, že navazuješ na příběh, který si já (coby čtenář s mizernou znalostí angličtiny) nemohu přečíst. Pro ten případ by bylo možná vhodné, kdybys na úvod dal nějaké shrnutí předchozího děje (viz např. Pán prstenů nebo Eragon). Nebo případně odkazovat v ději na konkrétní událost (pokud je významná a pro příběh důležitá) tím, že ji tam objasníš a stručně popíšeš.
  • přidání přeskočitelného spoileru... checked
  • +1 hodnocení za konstruktivní kritiku... checked

viz též dodatek v úvodním příspěvku
Odstraněny odkazy na nevhodný obsah. Pokud máte zájem, obraťte se na autora příspěvku či na strýčka Google.

Iluzon